ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Ευεργετική η διακοπή για τους τραυματίες

Παροπλισμένοι είναι οι Μότα, Κατελάρης, Άλμπιν και Λοέ...

Δεν πρόλαβαν οι τραυματίες ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας τον αυριανό (25/8) αγώνα κόντρα στην Αλκή. Υπενθυμίζουμε πως παροπλισμένοι είναι οι Μότα, Κατελάρης, Άλμπιν και Λοέ, με τον καθένα να αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ματς ρεπορτάζ, ο Ιταλός ακραίος μπακ αναμένεται πως θα επιστρέψει τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ οι Άλμπιν και Λοέ «κερδίζουν» έδαφος ώστε να επιστρέψουν νωρίτερα. Ωστόσο, για τους εν λόγω δύο παίχτες τα δεδομένα είναι προς το συμφέρον τους, καθώς μετά το παιχνίδι με την «Αθάνατη» μεσολαβεί διακοπή δύο εβδομάδων.

Οι πράσινοι δεν θα αγωνιστούν με τον ΑΠΟΕΛ το Σαββατοκύριακο 1-2/9 λόγω αναβολής (σ.σ. οι γαλαζοκίτρινοι έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στις 30/8), ενώ το μεθεπόμενο μεσολαβεί διακοπή λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας.

Έτσι, ο χρόνος είναι πολύτιμος για τους τραυματίες ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» οι οποίοι θα έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεση τους ώστε να δουλέψουν και να επιστρέψουν στην διάθεση του Ολίβα και στο παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ (15-16/9).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X