ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Εξίσωση… τίτλου!

Το ρόστερ έχει στελεχωθεί με ποιοτικούς, έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Με την ολοκλήρωση της μετεγγραφής των Φαμπρίσιο και Τζαΐλσον Αραούχο έχει ολοκληρωθεί και επίσημα ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ομόνοιας, τουλάχιστον βάσει του αρχικού πλάνου του Πάμπου Χριστοδούλου. Οι κινήσεις που έχουν γίνει ήταν προσεγμένες και στο σύνολό τους δημιουργούν ένα ποιοτικό και διεκδικητικό ρόστερ, το οποίο μπορεί να πετύχει πολλά πράγματά στη νέα σεζόν.

Μπορεί μέχρι σήμερα η επίσημη Ομόνοια να κρατά χαμηλό προφίλ, να αποφεύγει τις βαρύγδουπες δηλώσεις και να αποφεύγει να μιλήσει ξεκάθαρα για τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, δεν μπορούμε όμως να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι το ρόστερ έχει στελεχωθεί με ποιοτικούς, έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ο καθένας στη θέση που αγωνίζεται.

Οι εξαιρετικές μονάδες σε συνάρτηση με την παρουσία του Πάμπου Χριστοδούλου στον πάγκο της ομάδας, δημιουργούν μεγάλη προοπτική και προσδοκίες ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Ο Κύπριος τεχνικός έχει αποδείξει πολλάκις στην καριέρα του πως έχει την ικανότητα να μετατρέψει τις καλές μονάδες σε ένα πολύ καλό και διεκδικητικό σύνολο. Αυτό είχε κάνει στην Δόξα, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΛ, ακόμα και στην Εθνική ομάδα.

Τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει στην διάθεσή του το ποιοτικότερο ρόστερ που είχε ποτέ στην δεκάχρονη προπονητική του καριέρα και δικαιολογημένα υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις των φίλων της ομάδας ότι φέτος θα δουν κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Τώρα, αν αυτό το «κάτι παραπάνω» θα μεταφραστεί στην κατάκτηση - ή έστω την διεκδίκηση – του πρωταθλήματος είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Και ως ένα βαθμό μπορεί να φανεί μέσα από τα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών. Αν η Ομόνοια καταφέρει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα και στην εξίσωση προστεθεί και η δυναμική, η καλή ψυχολογία και η συσπείρωση του κόσμου, τότε οι πιθανότητες να πετύχει αυτό που τα προηγούμενα χρόνια φάνταζε απίθανο θα είναι αρκετές.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X