ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Επιβεβαίωση για Μότα και νυστέρι...

Από κοινού λήφθηκε η απόφαση για τη μη εγγραφή του Μότα στον κατάλογο της ομάδας

Οι εξελίξεις τρέχουν στην Ομόνοια, και όπως ενημερώσαμε με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, ο Μάρκο Μότα θα μείνει εκτός λίστας του πρωταθλήματος τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη. Η επιβεβαίωση ήρθε τώρα με την Ομόνοια να ενημερώνει επίσημα για την εξέλιξη αυτή αλλά και την κατάσταση του Μάρκο Μότα. Η απόφαση ώστε να παραμείνει εκτός καταλόγου της ομάδας, λήφθηκε από κοινού μιας και ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά:

Μετά την τελευταία αξιολόγηση της πορείας αποκατάστασης του Μάρκο Μότα, αποφασίστηκε όπως υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ως μια προσπάθεια για αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί (δισκοκοίλη).

Με οδηγίες του ιατρικού επιτελείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Ιταλίας, με στόχο την καλύτερη δυνατή ιατρική υποστήριξη. Τα επόμενα βήματα σχετικά με την χειρουργική επέμβαση, θα αποφασιστούν από το ιατρικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εκτιμάται ότι ο Μάρκο Μότα θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μετά από συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή, αποφασίστηκε από κοινού πως θα ήταν αμοιβαία επωφελές να παραμείνει εκτός καταλόγου της ομάδας, τουλάχιστο μέχρι να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο επιθυμητό επίπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Κίνηση με Άνταμ Λανγκ

Ομόνοια: Κίνηση με Άνταμ Λανγκ

Στα «πράσινα» ντύνεται ο 26χρονο Ούγγρος διεθνής αμυντικός, καθώς έβαλε ήδη την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με ...
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X