ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Εκτός ομάδας ο Μότα

Ο ποδοσφαιριστής θα δηλωθεί τον Γενάρη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Μπορεί η Ομόνοια να έχει ήδη αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όμως αυτό δεν σημαίνει πως το κεφάλαιο προγραμματισμός έχει τελειώσει. Αντίθετα σήμερα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας 24sports.com.cy, λήφθηκε η απόφαση να μείνει εκτός ομάδας ο Μάρκο Μότα τουλάχιστον μέχρι και τον Γενάρη όπου η Ομόνοια θα μπορεί να τον προσθέσει στη σχετική λίστα.

Ο τραυματισμός του Μότα αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρός απ’ τις αρχικές προβλέψεις και έτσι παρά την αρχική διάγνωση, ο ποδοσφαιριστής ακόμη δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα. Ως εκ τούτου η απόφαση είναι πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα πάρει θέσει στην ομάδα μέχρι τον Γενάρη όπου και θα έχει αφήσει ολοκληρωτικά πίσω του τον τραυματισμό. Θυμίζουμε πως το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή αφορά νεύρο στην σπονδυλική στήλη, κάτι που προκαλεί πόνους στον Ιταλό και δεν τον αφήνει να προπονηθεί κανονικά. Μάλιστα ο Μότα θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Απ’ την άλλη με την μη εγγραφή του Μάρκο Μότα στη λίστα της Ομόνοιας για το πρωτάθλημα, ο Άνχελ Γκόμες έχει την ευκαιρία να προχωρήσει στην προσθήκη άνεργου ποδοσφαιριστή. Οι διεργασίες είναι σε προχωρημένο βαθμό και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X