ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Διώχνουν και μηνύουν Πέτεφ

Παίρνει νομικά μέτρα η Ομόνοια

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της Ομόνοιας με τον Ιβάιλο Πέτεφ, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι «πράσινοι» θα κινηθούν νομικά εναντίον του σε σχέση με τις δηλώσεις που έκανε.

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτεφ μίλησε σε ιστοσελίδα της Βουλγαρίας και έκανε λόγο για ύποπτη αγωνιστική συμπεριφορά ποδοσφαιριστών του και πως μέλη του Δ.Σ. γνώριζαν και δεν έκαναν τίποτα για αυτά. Στην Ομόνοια είχαν εκδώσει ανακοίνωση από την Τρίτη(20/3) μέσω της οποίας διευκρίνιζε πως θα εξέταζε προσεκτικά το περιεχόμενο των δηλώσεων προτού πάρει αποφάσεις.

Μετά από τη σχετική έρευνα, πάρθηκε η απόφαση όπως τερματιστεί άμεσα η συνεργασία, ενώ το θέμα πάρει και τη νομική οδό. Πέραν του επίσημου συλλόγου, νομικά μέτρα εις βάρος του Πέτεφ πήραν και οι θιγόμενοι ποδοσφαιριστές, Μαργκάσα, Σοάρες, Λόπες, που κατέθεσαν στο αρχηγείο της αστυνομίας μετά από προτροπή του ΠΑΣΠ.

Ο Πέτεφ ανέλαβε την Ομόνοια τον περασμένο Δεκέμβριο και αρχικά κατάφερε να την επαναφέρει σε τροχιά επιτυχιών με οκτώ νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα πρώτα 10 παιχνίδια του. Όμως, ακολούθησε ένα σερί ηττών και κάποιες αποφάσεις που πήρε που χάλασαν εντελώς το κλίμα και ουσιαστικά το έστρεψαν εναντίον του. Αυτονόητη κατάληξη των γεγονότων, η αποδέσμευσή του Βούλγαρου τεχνικού από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει ότι έχει προχωρήσει σε μονομερή τερματισμό της συνεργασίας της με τον προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ.

Επιπλέον, ο Σύλλογος ενημερώνει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του κ. Πέτεφ για δυσφημιστικά σχόλια σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα, www.blitz.bg, όπως και εναντίον της συγκεκριμένης ιστοσελίδας που δημοσίευσε τις αναφορές του κ. Πέτεφ. Επιπλέον, είναι πιθανό να κινηθούν νομικά εναντίον του κ. Πέτεφ και εναντίον της ιστοσελίδας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X