ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Διεκδικούν δώρα όσοι αγοράσουν διαδικτυακά εισιτήριο για τον αγώνα με την ΕΝΠ

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες..

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν δώρα θα έχουν όσοι φίλαθλοι της Ομόνοιας χρησιμοποιήσουν το Online Ticketing για αγορά εισιτηρίου στον αγώνα με την ΕΝΠ, σύμφωνα με την πιο κάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες:

Θα κληρωθούν τα ακόλουθα δώρα:
1. Γεύμα ή δείπνο για 4 άτομα, στο Οίκημα του Σωματείου: “Παπανικολή 5”
2. Επίσημη φανέλα 2018-19 υπογραμμένη από τους ποδοσφαιριστές μας
3. Δύο εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα

Η αγορά εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου μέσω του Online Ticketing έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018, στις 16:00.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018.

Το Online Ticketing διευκολύνει τους φιλάθλους, καθώς τους προσφέρει τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήριο από τον δικό τους χώρο, ακολουθώντας εύκολη και σύντομη διαδικασία. Μπορείτε να το βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/2sghwHu

Σημειώνεται ότι έχει μειωθεί το κόστος συναλλαγής. Με τα νέα δεδομένα, το επιπλέον κόστος ( €1 ) θα προστίθεται σε κάθε συναλλαγή και όχι σε κάθε εισιτήριο. Για παράδειγμα, εάν ένας φίλαθλος αγοράσει τέσσερα εισιτήρια, η επιπλέον χρέωση θα είναι μόνο ένα ευρώ και όχι τέσσερα ευρώ όπως ήταν προηγουμένως.

Σχετική ενότητα υπάρχει και στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπό την ενότητα “ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ”.

Πληροφορίες/Υποστήριξη: 22025429 ή season@omonoia.com.cy

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X