ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Δεν τα βρίσκουν Δημητρίου-Νικολάου

Το θέμα της εταιρείας είναι σημαντική διαφωνία

Άκαρπη κρίνεται η συνάντηση ανάμεσα στον Γιώτη Δημητρίου και το Νίκο Νικολάου, καθώς διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων σε κεφαλαιώδη ζητήματα και ως εκ τούτου δε διαφαίνεται έδαφος συνεργασίας.

Ο Γιώτης Δημητρίου έχει την άποψη πως μόνο με διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος από εταιρεία μπορεί να εξυγιανθεί οικονομικά η Ομόνοια, ενώ ο Νίκος Νικολάου και η ομάδα επιχειρηματιών από τη Λεμεσό θεωρούν πως πρέπει να παραμείνει ως σωματείο για να ανήκει στον κόσμο.

Αυτό σημαίνει πως συνεχίζουν τις προσπάθειές τους ξεχωριστά. Όπως μαθαίνουμε, η ομάδα επιχειρηματιών με έδρα τη Λεμεσό έχει καταρτίσει πλάνο πενταετίας και σε αυτό το διάστημα έχουν πρόθεση να επενδύσουν στην ομάδα 3-4εκ. €.

Η προϋπόθεση για να μπορέσουν να προχωρήσουν είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με τον επενδυτή με τον οποίο είναι σε επαφές. Η ενημέρωση που προκύπτει αναφέρει πως είναι σε τελικό στάδιο.

Στα διοικητικά του σωματείου της Λευκωσίας βέβαια ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, αφού αρκετές πλευρές που ενδιαφέρονται κάνουν τις επαφές τους και ετοιμάζονται για να βγουν μπροστά. Οι επόμενες βδομάδες και όσο πλησιάζουμε στη γενική συνέλευση θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση