ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Αυτά είναι τα δεδομένα για Σεμέδο

Τα δεδομένα όσο αφορά την ενδεχόμενη μεταγραφή του παίκτη στην Ομόνοια

Το σίριαλ Γουίλι Σεμέδο συνεχίζεται, Άντης Λόππας και Αντώνης Τζιωνής είχαν χθες επικοινωνία και συζήτησαν με λεπτομέρεια το θέμα της ενδεχόμενης παραχώρησης του ποδοσφαιριστή στην Ομόνοια.

Μετά την επικοινωνία των δύο ανδρών προέκυψε ενδιαφέρον Νορβηγικής ομάδας, για τον ποδοσφαιριστή. Η πρόταση αυτή, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια της η Αλκή, αυτή την στιγμή. Καλύτερη και από αυτήν της Σαρλερουά η οποία απορρίφθηκε. Απορρίφθηκε, με την έννοια ότι, η Βελγική ομάδα δεν απάντησε στην αντιπρόταση της Αλκής. Απορρίφθηκε επίσης και η πρόταση της Αθλητικής Ένωσης Πάφου για τον ποδοσφαιριστή.

Άρα αυτή την στιγμή στο τραπέζι παραμένει η πρόταση της Ομόνοιας και η πρόταση των Νορβηγών. Μετά την αναμέτρηση της Αλκής με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Δευτέρα, ο Άντης Λόππας θα έχει συνάντηση τόσο με τον Αντώνη Τζιωνή όσο και με τον τεχνικό διευθυντή της Νορβηγικής ομάδας η οποία ενδιαφέρεται. Σημειωτέο ότι ο τεχνικός διευθυντής της Νορβηγικής ομάδας θα παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον ποδοσφαιριστή.

Αυτά είναι τα δεδομένα για την περίπτωση του Γουίλι Σεμέδο, του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο το 2014 από ερασιτεχνική Γαλλική ομάδα για να παίξει με την Αλκή στην 4η κατηγορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Αλλαγή μοντέλου

Αλλαγή μοντέλου

Αυτό που μένει να δούμε είναι τον ρόλο του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ
 |  HOT SPOT