ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Υπάρχει ένα ερώτημα

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του κόσμου της Ομόνοιας στην πρεμιέρα, αλλά…

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η αδημονία του κόσμου της Ομόνοιας για την αυριανή αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αλκή στο ΓΣΠ είναι αυτονόητη. Όλα όσα έγιναν τους προηγούμενους μήνες, σημάδεψαν την ιστορία της κοσμαγάπητης ομάδας και -αυτό είναι το ουσιαστικό- έληξαν με την επικράτηση ενός καθεστώτος οικονομικής υγείας και δοικητικής ηρεμίας. Αυτά τα στοιχεία που απουσίαζαν τα τελευταία χρόνια, δίνουν ελπίδα στον κόσμο για να αναμένει κάτι καλύτερο από αυτό που έβλεπε αυτά τα τελευταία χρόνια.

4,800 οι κάρτες διαρκείας
Είπαμε, αυτονόητη η αδημονία, δεδομένη όμως και η παρουσία στο γήπεδο σε αυτήν την πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας. Σε αυτό το σημείο εισέρχεται το ερώτημα, Η παρουσία του «πράσινου» λαού θα είναι τέτοια σε μαζικότητα που θα ξεπεράσει αυτήν του φιλικού με τον ΠΑΟ; Εκείνο το βράδυ της 5ης Αυγούστου διατέθηκαν σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση 12564. Σε κείνο το ματς όμως δεν ίσχυε η κάρτα φιλάθλου. Γιαυτό ακριβώς το λόγο τίθεται το ερώτημα περί μεγαλύτερης προσέλευσης, ή μη σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟ.

Το γεγονός πάντως ότι η Λευκωσία είναι η πόλη με τον μεγαλύτερο αριθμό διατεθεισών καρτών δεν νοείται να μην σχετίζεται με την «πράσινη» εντός έδρας πρεμιέρα.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες μας η προσέλευση του κόσμου στα εκδοτήρια για την παραλαβή της κάρτας διάρκειας ήταν αυξημένη, με όλους σχεδόν τους επισκέπτες να έχουν ήδη εξασφαλίσει και κάρτα φιλάθλου. Με βάση τις πληροφορίες μας οι κάρτες διαρκείας έχουν φτάσει τις 4,800.

Το γεγονός πάντως ότι η Λευκωσία είναι η πόλη με τον μεγαλύτερο αριθμό διατεθεισών καρτών δεν νοείται να μην σχετίζεται με την «πράσινη» εντός έδρας πρεμιέρα. Παρατηρήθηκε και κίνηση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Αλκή. Υπάρχει βέβαια ακόμη αρκετός χρόνος μέχρι το παιχνίδι και το γεγονός ότι η ροή του κόσμου είναι πολύ ικανοποιητική, επιτρέπει αισιοδοξία για… καλό αποτέλεσμα.

Τελευταία προπόνηση η σημερινή. Δεν θα είναι διαθέσιμοι στο αυριανό παιχνιδι , οι Φάνος Κατελάρης και Μάρκο Μότα Που ταλαιπωρούνται ακόμη από τραυματισμούς. Αμφίβολοι για συμμετοχή στην αποστολή οι Ραούλ Λόε και Χουάν Αλμπίν, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες συμπερίληψης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X