ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Τρεις μνηστήρες για Άλεξ Σοάρες

Ομάδες της πρώτης εξάδας θέλουν τον ποδοσφαιριστή

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Είναι πολύ φυσιολογικό το γεγονός ότι εδώ και καιρό το ενδιαφέρον των Ομονοιατών είναι στραμμένο στη διοικητική πτυχή. Αγωνιστικά η ομάδα έχει βαρέσει διάλυση, ( σε σχέση με το μέγεθος και τη ιστορία της), και ο κόσμος, συνειδητά, έχει απομακρυνθεί από το γήπεδο.

Όλοι περιμένουν  τις εξελίξεις που θα τρέξουν μετά τις 2 Μαΐου, προσβλέποντες στην επόμενη (καλύτερη) μέρα. Είναι φυσιολογικό να σκεφτεί κανείς ότι η επόμενη μέρα, για να είναι καλύτερη, θα πρέπει να προϋποθέτει την αναδόμηση της ομάδας σε υλικό. Χθες η 24sports δημοσίευσε το τι ισχύει στην πτυχή των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών. 

Σήμερα, αποκαλύπτουμε ότι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που διατηρεί κλειστό συμβόλαιο, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τριών ομάδων της πρώτης εξάδας. Πρόκειται για τον Άλεξ Σοάρες, που συγκαταλέγεται στη μειοψηφία των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας, που είχαν θετική εικόνα. Ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος, που ηλθε στο τριφύλλι το καλοκαίρι από τη Μαρίτιμο έχει 28 συμμετοχές και ένα γκολ.

Το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο αποτελεί εμπόδιο στη μετακίνηση του. Από τη στιγμή που ούτε καν ξέρουμε ποιοι θα αναλάβουν τη νέα χρονιά να οικοδομήσουν την Ομόνοια, δεν είναι νοητό να υπάρχει τίποτα περί προθέσεων για κανένα. Πάντως το συμβόλαιο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι από τα ψηλά που διατηρεί η Ομόνοια.

Όσον αφορά τον ίδιο, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν είναι αρνητικός στο να αποχωρήσει από την Ομόνοια, αφού δεν πέρασε και την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, με αποκορύφωμα τα τραγικά, (για την Ομόνοια κυρίως), γεγονότα που δημιούργησε η συμπεριφορά του Ιβάιλο Πέτεφ και οι λανθασμένοι χειρισμοί της διοίκησης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X