ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Παίρνουν χρόνο να βρουν ρυθμό

Χάρης Μαυρίας και Δημήτρης Κολοβός προστίθενται στο υλικό, εντασσόμενοι σταδιακά

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ο Χάρης Μαυρίας, συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και ολοένα ανεβάζει επίπεδο αγωνιστικότητας. Εργάζεται με ζήλο έτσι ώστε να φθάσει σε σημείο που να μπορεί να συμβάλει στην προσπάθεια της ομάδας του.

Ο Γιάννης Αναστασίου ανέφερε μετά το ντέρμπι πως θα τον έχει στη διάθεση του. Ο ίδιος σε δηλώσεις του πριν από λίγες μέρες στη OFCTV είχε πει ότι θα ήταν έτοιμος στα μέσα του τρέχοντα μήνα. Το ερώτημα που τίθεται είναι το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ελλαδίτης νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής στο επερχόμενο κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα. Οι πιθανότητες συμμετοχής του ως αλλαγή, είναι αρκετές.

Όλα συνηγορούν ότι στο Κυριακάτικο ματς θα τους τα δώσει ο κόουτς

Ο έτερος Ελλαδίτης νεοαποκτηθέντας Δημήτρης Κολοβός, πήρε ήδη τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αναμένεται ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Για συμπερίληψη στην αρχική ενδεκάδα είναι μεν υπαρκτές οι πιθανότητες, αλλά δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι (οι πιθανότητες) κλίνουν περισσότερο προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Εκείνο που χρειάζονται αμφότεροι οι Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές είναι ο ρυθμός των αγώνων Το ρυθμό θα τον βρουν με τα αγωνιστικά λεπτά. Όλα συνηγορούν ότι στο Κυριακάτικο ματς θα τους τα δώσει ο κόουτς. Αυτό ως λογική πρόβλεψη. Αλλά η πορεία ενός παιχνιδιού, ποτέ δεν είναι προβλέψιμη.

Απόντες από το Κυριακάτικο ματς θα είναι οι Δημήτρης Χριστοφή και Κριστιάν Μανρίκε. Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και σύντομα αναμένεται να επανέλθει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν ο οποίος είχε συνεργαστεί ξανά με τον Γιάννη Αναστασίου, τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο στην Κορτράικ, όσο και στην Ρόντα αναμένεται σήμερα στην Κύπρο για την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

 Έφθασε χθες στην Κύπρο ο Σταύρος Παπασταύρου ο οποίος θα μείνει στο νησί για ένα περίπου δεκαήμερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X