ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Ο μετρητής πίεσης…τρελάθηκε

Έντονη η απογοήτευση του κόσμου, που καμία βελτίωση δεν βλέπει

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η χθεσινή εικόνα με τους οπαδούς της Ομόνοιας που βρέθηκαν στο «Αμμόχωστος»να αποδοκιμάζουν τους πράσινους ποδοσφαιριστές που πήγαν προς το πέταλο για να τους χειροκροτήσουν μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα, παρουσιάζει την πικρή πραγματικότητα στην Ομόνοια. Ο κόσμος δεν δείχνει πια την υπομονή που έδειχνε μέχρι τώρα. 

Το τριφύλλι γνώρισε την ήττα με 1-0, η οποία ήταν και η τρίτη διαδοχική στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα από την αρχή των φιλικών αγώνων μέχρι τώρα δεν έχει σημειώσει καμία πρόοδο. Από τα ματς της προετοιμασίας μέχρι τo  χθεσινό  με τη Νέα Σαλαμίνα, βλέπουμε μια ομάδα με αργή ανάπτυξη, (είναι ίσως η πιο αργή ομάδα του πρωταθλήματος ), με σταδιακή απώλεια φρεσκάδας και αγωνιστικής αυτοπεποίθησης, με κάκιστη παραγωγικότητα, (δύο τέρματα ενεργητικό σε πέντε αναμετρήσεις, δεύτερο σερί χαμένο πέναλτι) και  με παίκτες που στη μεγάλη τους πλειοψηφία δεν δείχνουν, για την ώρα ικανοί, να σηκώσουν το βάρος φανέλας ομάδας με υψηλούς στόχους.

Όσο υπερβολικό και αν ακούγεται είναι δικαιολογημένο ως σκέψη γιατί είναι τεράστια η απογοήτευση που έχουν προκαλέσει οι εμφανίσεις της ομάδας

Η βαθμολογική θέση της ομάδας είναι ήδη υποτιμητική για την αίγλη της, (είναι όγδοη), ενώ ήδη απέχει δέκα βαθμούς από την κορυφή. Ο Οκτώβριος ακόμη δε βγήκε και είναι αρκετοί που λένε ότι ήδη το τρένο της Ευρώπης έχει ήδη αναχωρήσει με την Ομόνοια να περιμένει το επόμενο ! Όσο υπερβολικό και αν ακούγεται  αυτό, είναι δικαιολογημένο, ως σκέψη, γιατί είναι τεράστια η απογοήτευση που έχουν προκαλέσει στον κόσμο οι εμφανίσεις της ομάδας.

Η αλήθεια είναι μια. Ο μετρητής της πίεσης καταγράφει συνεχή αύξηση για όλους. Για το Χουάν Κάρλος Ολίβα (η εκτίμηση είναι ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την  ομάδα ούτε ψυχολογικά, αλλά ούτε αγωνιστικά και δη στον τομέα της ανάπτυξης), τον Ανχελ Γκόμες, ( για επιλογές που είναι below standard), αλλά και για τους ποδοσφαιριστές (που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μιας ομάδας, έστω ανταγωνιστικής ). Επειδή ο μετρητής τρελάθηκε, ίσως υπάρχει... κλατάρισμα.

Είναι ξεκάθαρο πως η διαχείριση της γενικότερης πίεσης που προέρχεται από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τη συμπεριφορά του κόσμου (αμφισβήτηση των πάντων στο ποδοσφαιρικό τμήμα), που είναι πολύ καθοριστική παράμετρος, θα γίνει από τον Σταύρο Παπασταύρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X