ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Να φτιάξει, ό,τι φτιάχνεται…

Ο Πάμπος Χριστοδούλου καλείται να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

8.236 εισιτήρια διατέθηκαν στο πρώτο φιλικό της χρονιάς στις 5 του περασμένου Αυγούστου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος αποθεώνει προπονητή και παίκτες. Κάποιοι μάλιστα φεύγουν από το γήπεδο γιατί δεν βρήκαν εισιτήριο (!) ενώ η Ομόνοια την επόμενη του αγώνα εκδιδει ανακοίνωση - απολογία προς τον κόσμο για την ταλαιπωρία.

Δυο μήνες και κάτι μετά, στις 15 Οκτωβρίου, ο κόσμος της Ομόνοιας αποχωρεί από το ΓΣΖ, καταστεναχωρημένος βλέποντας την ομοιάζουσα με ναυάγιο ομάδα του να χάνει από τον Ερμή. Αρκετοί μάλιστα δεν άντεξαν αυτά που έβλεπαν και άρχισαν αποχωρούν από το γήπεδο πριν τελειώσει το ματς.

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος και μίζερος οπαδός της Ομόνοιας δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη.


Ούτε ο πιο απαισιόδοξος και μίζερος οπαδός της Ομόνοιας δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη. Που φέρνει την ομάδα στην ένατη (!) θέση της βαθμολογίας (με παιγνίδι λιγότερο), με δυο ήττες και δέκα γκολ στο παθητικό. Μετά από κάθε αναμέτρηση, η επωδός των δηλώσεων στην εκάστοτε συνέντευξη Τύπου, είναι ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί. Η βελτίωση κάθε εβδομάδα παίρνει αναβολή. Στο ματς με τον Ερμή όμως έγινε και πισωγύρισμα με την Ομόνοια να πραγματοποιεί τη χειρότερη της φετινή εμφάνιση.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, που ήδη άρχισε να δέχεται έντονη κριτική από τον κόσμο, που βλέπει τις προσδοκίες του να παραμένουν αδικαίωτες, είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να βρει τον τρόπο να αλλάξει την κατάσταση.

Όχι ριζικά, (αυτό είναι αδύνατον), αλλά τουλάχιστον, να φτιάξει ό,τι φτιάχνεται. Και το Γενάρη, βλέπουμε…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση