ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Κάτι βράδια σαν κι’αυτό

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η επιμονή και το πείσμα του (άνευ αντιπάλου) MVP της ψεσινής αναμέτρησης Ρενάτο Μαργκάσα, έφερε πέντε λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα το πρώτο γκολ (με τη μπάλα να κοντράρει στο Μουρίγιο και να κυλά στα δίκτυα).

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Παναγή έκανε φαντασιακή διπλή απόκρουση σε αλλεπάλληλα σουτ των Τομάς και Τρουγιόλ και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ντάρμπισαιαρ με κεφάλι σε σέντρα του δαιμονισμένου ψες Μαργκάσα (γκολ, συμμετοχή σε άλλα δυο και ασταμάτητο τρέξιμο), έστελνε ξανά τη μπάλα στα δίκτυα.

Πέραν της αποτελεσματικότητας, …Ομόνοια από τα παλιά, η ψεσινή, δεν ήταν. Αλλά μέσα από τη γενική της εικόνα, έδωσε στους φίλους της το δικαίωμα να πιστεύουν ότι σύντομα μπορεί να δουν και…ρετρό.

Μέχρι το μισάωρο το σκορ έγινε 4-1. Όλα είχαν πάρει το δρόμο τους. Το παιχνίδι είχε κριθεί με την αποτελεσματικότητα της Ομόνοιας να ξεπερνά κάθε φαντασία, σε μια κατάσταση πραγμάτων, πλήρους αντίθεσης με αυτήν των δυο προηγούμενων ματς.

Αυτή η αποτελεσματικότητα της Ομόνοιας, ήταν η κύρια αιτία της χθεσινής ευρείας νίκης, ενώ δεν θα εξέπληττε κανένα αν ο δείκτης του σκορ ανέβαινε ψηλότερα.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Πέραν της αποτελεσματικότητας, …Ομόνοια από τα παλιά, η ψεσινή, δεν ήταν. Αλλά μέσα από τη γενική αγωνιστική της εικόνα, έδωσε στους φίλους της το δικαίωμα να πιστεύουν ότι σύντομα μπορεί να δουν και… ρετρό.

Ναι, δέχτηκε πάλι δυο γκολ (έγιναν πέντε στο σύνολο τα σε βάρος της), ναι, η ΑΕΚ έκανε ευκαιρίες, αλλά αυτήν τη φορά η «πράσινη» ομάδα έκλεισε καλύτερα τους διαδρόμους προς τη δική της εστία σε σχέση με τα δυο προηγούμενα ματς, αφού το κέντρο ήταν ανασταλτικά επαρκέστερο με την παρουσία, την πρώτη ενδεκαδάτη, του Φάνου Κατελάρη, που έκανε πολλά τρεξίματα. Όπως και ο Σοάρεζ, που πέτυχε και ένα εξαίσιο γκολ.

Η χθεσινή βραδιά ήταν υπέροχη για την Ομόνοια. Γιατί μέσω μίας πολύ θετικής παρουσίας, πέτυχε μια σημαντικότατη νίκη σε ντέρμπι επί της ομάδας της Λάρνακας, που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και μάλιστα με επιβλητικό σκορ και επανέφερε την αισιοδοξία και την πίστη στον κόσμο της ομάδας ότι η φετινή χρονιά μπορεί να φέρει κάτι διαφορετικό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Δύσκολο  το τεστ της Δευτέρας.

Ομόνοια: Έτσι θα κοντράρει

Ο Ολίβα είπε ότι οι «πράσινοι» στο ματς με την ΑΕΚ δεν αλλάζουν ούτε τη φιλοσοφία, ούτε τον τρόπο που αγωνίζονται, ...
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ