ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Η νίκη στην πρεμιέρα μετρά

Δεν άρεσε η απόδοση, αλλά η ομάδα κέρδισε

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια ήταν η νικήτρια στον σημερινό αγώνα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος απέναντι στην Αλκή στο ΓΣΠ. Παίρνοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς. Ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι με 68 τοις εκατόν κατοχή της μπάλας και εμφανή προσπάθεια για περισσότερα γκολ. Χάθηκαν ευκαιρίες για περισσότερα.

Ο Φράνιο Πρέτσε (που συνεχώς ανεβάζει απόδοση) βρήκε δίκτυα στο 43΄ με ωραία κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκόμες. Αλλά από κει και πέρα δεν βρήκε δίκτυα με αποτέλεσμα το άγχος να παραμείνει στους παίκτες και στον κόσμο μέχρι το τέλος. Οκτώ χιλιάδες Ομονοιάτες (ανακοινώθηκαν 6,750 εισιτήρια, αριθμός μη ικανοποιητικός για τα δεδομένα της Ομόνοιας ,έστω και αν υπήρχε το θέμα με την κάρτα φιλάθλου ), πήγαν στο γήπεδο άλλα έμειναν με την αγωνία μέχρι το τέλος, ενώ ασφαλώς και δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας τους, με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο. Κανείς δεν περίμενε εντυπωσιακή απόδοση, όμως περίμενε καλύτερη λειτουργία της ομάδας.

Κανείς δεν περίμενε εντυπωσιακή απόδοση, όμως περίμενε καλύτερη λειτουργία της ομάδας.

Η κεντροεπιθετική δυσλειτουργία της ομάδας που παρουσιάστηκε σε ολα σχεδον τα φιλικά παιχνίδια παρουσιάστηκε και απόψε. Υπάρχει πολύς συνωστισμός στο …εσωτερικό του γηπέδου και αυτό το φαινόμενο δεν βοηθά  στην ανάπτυξη.

Στην αμυντική πτυχή ο βαθμός που πήρε η ομάδα ήταν ξανά, αρκετά καλός. Ουσιαστικά δεν απειλήθηκε.

Η ουσία πάντως είναι ότι η «πράσινη» ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X