ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Η επιστροφή του Μιχάλη Παπαπέτρου

Ξανά στο Διοικητικό Συμβούλιο των «πρασίνων» μετά από πολλά χρόνια

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Όσοι διάβασαν την ανακοίνωση που αναφερόταν στον καταρτισμό του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «Ομόνοια Ποδόσφαιρο», (ένα ιστορικό ΔΣ γιατί είναι το πρώτο για το νέο φορέα), είδαν ανάμεσα στα δημοσιευθέντα ονόματα  αυτό του Μιχάλη Παπαπέτρου. Πρόκειται για το γνωστό δικηγόρο και πολιτικό που επιστρέφει στο Διοικητικό Συμβούλιο των «πρασίνων» μετά από 43 χρόνια!

Το όνομα  αποτελεί ιστορία για τη λαοφιλή ομάδα αφού ο πατέρας του ο ιατρός και δημοτικός σύμβουλος Ματθαίος Παπαπέτρου ήταν εκ των ιδρυτών της ομάδας της Λευκωσίας. Αυτός είχε πάρει την πρωτοβουλία της σύγκλησης της σύσκεψης που αποτέλεσε την ιδρυτική συνέλευση του σωματείου στις 4 Ιουνίου 1948.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ήταν πολύ αγαπητός στους ποδοσφαιριστές και επικοινωνιακός με τον κόσμο.

Επίσης προήδρευσε της σύσκεψης και προέβη στην εισήγηση για την ίδρυση σωματείου. Εισήγηση, που έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τους παρόντες.

Ήταν επίσης ο Ματθαίος Παπαπέτρου μέλος της προσωρινής επιτροπής που συστάθηκε σε εκείνη την ιστορική για το Κυπριακό ποδόσφαιρο σύσκεψη για τη σύνταξη του καταστατικού και την εγγραφή του νέου σωματείου.

Ο Μιχάλης Παπαπέτρου, που μετέχει στο ΔΣ της εταιρείας εκ μέρους του σωματείου, θήτευσε στο ΔΣ της Ομόνοιας τη χρονιά 1971-72 ως μέλος, τις χρονιές 1972-73, 1973-74 καθώς και τη μισή σεζόν 1974-75 ως γενικός γραμματέας του σωματείου της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ήταν πολύ αγαπητός στους ποδοσφαιριστές και επικοινωνιακός με τον κόσμο. Εκείνη την εποχή είχε αρχίσει η πορεία της χρυσής εικοσαετίας για το «τριφύλλι».

Ο γιος του, επίσης δικηγόρος, Ματθαίος Παπαπέτρου, είναι μέλος του ΔΣ του σωματείου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X