ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Φινάλε με προοπτική

Η εμφάνιση του πρώτου μέρους έστειλε θετικό μήνυμα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Με νίκη 2-1 (επί του Ερμή στο ΓΣΖ) συμπλήρωσε χθες η Ομόνοια τα φιλικά της ματς και περιμένει τα επίσημα. Ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κέρδισε δίκαια.

Η Ομόνοια χθες δεν εντυπωσίασε, αλλά ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο της που βρέθηκε και πάλι μαζικά στο γήπεδο της πόλης του Ζήνωνα. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο του αγώνα ήταν το καλύτερο της, στην περίοδο της προετοιμασίας. Με διάταξη 4-4-2 η ομάδα ήταν σοβαρή, είχε συνοχή, ρυθμό και ήταν αποτελεσματική. Έδειξε δε σωστή αντίδραση στο γκολ που δέχτηκε νωρίς. Στην επανάληψη η Ομόνοια δεν είχε την εικόνα του πρώτου μέρους, (αλλαγών γαρ), αλλά ήταν καλύτερη από τον Ερμή. Κοντολογίς, η  τελευταία γεύση της Ομόνοιας ήταν ωραία.

Η Ομόνοια χθες δεν εντυπωσίασε, αλλά ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο της που βρέθηκε και πάλι μαζικά στο γήπεδο της πόλης του Ζήνωνα.

Μάλλον αυτό πιστεύει και ο Ανχελ Γκόμεζ που έκανε χθες την εξής ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Η προετοιμασία τελείωσε με μια καλή νίκη. Τώρα αρχίζει αυτό που θέλουμε τόσο πολύ. Πάμε Ομόνοια!!!!»

Σε ατομικό επίπεδο, αποτελεί πλεονασμό να εκφράσουμε ξανά θαυμασμό για το Ματ Ντάρμπισαιαρ (τραυματίστηκε στις 5 Αυγούστου και επέστρεψε στις 18 του ίδιου μήνα!). Σημειώνουμε την παρουσίαση της ποιότητας και της αγωνιστικής ετοιμότητας του Ζόρντι Γκόμεζ στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε, τη δεύτερη συνεχόμενη θετική παρουσία του Φράνιο Πρέτσε, που συνοδεύτηκε με γκολ, την επίσης θετική παρουσία του Μίκαελ Γκαφούρ, που επί πλέον, (και ίσως αυτό είναι το πιο σημαντικό), χαίρει άκρας υγείας καθώς και την πρώτη καλή εμφάνιση του Αλεξ Σοάρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X