ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ένας «τζόκερ» για τον Ολίβα

Ο Γιάννης Κούσουλος μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις θέσεις

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Είναι αλήθεια ότι βλέποντας την ενδεκάδα του αγώνα της Ομόνοιας με την Αλκή, ξαφνιαστήκαμε λιγάκι, γιατί δεν είδαμε σε αυτήν τον Γιάννη Κούσουλο.

Γιατί με βάση τη συμμετοχή, αλλά κυρίως την απόδοση του στα φιλικά ματς όπου είχε αγωνιστεί πολύ καλά και ως κεντρικός αμυντικός (και σε τετράδα και σε τριάδα), αλλά και ως δεξιός μπακ …δικαιούταν (λέμε τώρα)… αρχική συμμετοχή .

Αυτός όμως που αποφασίζει για το ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν είναι ο προπονητής.

Αυτός όμως που αποφασίζει για το ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν είναι ο προπονητής. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Χουάν Κάρλος Ολίβα προτίμησε τον Τζάιλσον Αραούχο για τη θέση του δεξιού μπακ. Το Βραζιλιάνο τον απέσυρε όμως στο 55’ και τοποθέτησε στη θέση του το Γιάννη Κούσουλο που στα 35’ που αγωνίστηκε, είχε ξανά θετική παρουσία, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα χρώματα της Ομόνοιας.

Ο νεαρός διεθνής έχει ήδη κερδίσει την εκτίμηση των Ομονοιατών για την προσπάθεια που καταβάλλει, αλλά κυρίως την επίδοση του στο γήπεδο.

Αυτό βέβαια δεν το βλέπει μόνο ο κόσμος. Το βλέπει και ο Ισπανός κόουτς που κατανοεί ότι στο πρόσωπο του 22χρονου διεθνή βρήκε ένα πολύτιμο εργαλείο που θα χρησιμοποιεί στη δουλειά του. Μη ξεχνάμε επίσης και κάτι άλλο. Ο Γιάννης Κούσουλος αγωνίζεται πέραν των δυο θέσεων που αναφέραμε και σε αυτήν του αμυντικού μέσου. Θέση όπου στην Ομόνοια δεν έχει χρησιμοποιηθεί για την ώρα . Με τα χρώματα της Νέας Σαλαμίνας πάντως πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Και αυτό ασφαλώς το ξέρει ο Χουάν Κάρλος Ολίβα.

Κλισέ, αλλά αληθινό πέρα ως πέρα. Ποδοσφαιριστής «τζόκερ» ο νεαρός.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X