ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Ένας λογικός αριθμός

Πολύ περισσότεροι Ομονοιάτες οπαδοί, σε σχέση με την πρεμιέρα, αναμένονται στο ΓΣΠ την Κυριακή

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

6750 εισιτήρια ανακοινώθηκαν στον αγώνα Ομόνοιας-Αλκής για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αριθμός, που με βάση τα δεδομένα λόγω της κατάστασης που δημιουργεί η κάρτα φιλάθλου είναι  αρκετά καλός (όλα μαζί τα ματς που έγιναν ως τώρα για το πρωτάθλημα-όσα έγιναν τέλος πάντων- σε διάθεση εισιτηρίων, δεν ξεπερνούν τον αριθμό αυτό). 

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Ο αριθμός αυτός, για τα δεδομένα της Ομόνοιας είναι εκτός πραγματικότητας. Τρεισήμισι χιλιάδες άνθρωποι πήγαν στην πρώτη προπόνηση, 12564 εισιτήρια ανακοινώθηκαν στο φιλικό με τον ΠΑΟ, ενώ πέρυσι στην πρεμιέρα στο ματς με τον Εθνικό ανακοινώθηκαν 11992 εισιτήρια. Πέρυσι, σε μια θλιβερή χρονιά, η Ομόνοια ήταν η ομάδα που διέθεσε τα περισσότερα εισιτήρια από όλες τις ομάδες στους εντός έδρας αγώνες της. Συνολικά διέθεσε 95,222 εισιτήρια. Αυτά είναι μόνο μερικά πρόσφατα παραδείγματα, που αποδεικνύουν τη διαχρονική μαζικότητα της παρουσίας του κόσμου της Ομόνοιας στο γήπεδο.

Αυτό που αναμένεται την Κυριακή στο γήπεδο στον αγώνα με την ΕΝΠ ασφαλώς και δεν είναι ο αριθμός των 7 χιλιάδων φιλάθλων που πήγαν στο ματς με την Αλκή.

Αυτό που αναμένεται την Κυριακή στο γήπεδο στον αγώνα με την ΕΝΠ ασφαλώς και δεν είναι ο αριθμός των 7 χιλιάδων φιλάθλων που πήγαν στο ματς με την Αλκή. Η αναμονή και προσδοκία είναι για πολύ περισσότερο κόσμο. Ένας αριθμός δέκα χιλιάδων είναι πολύ λογικός για τον κόσμο της Ομόνοιας, που επιπλέον έχει να δει την ομάδα του πολύ καιρό, (από τις 25 Αυγούστου), ενώ προστίθενται και παίκτες που δεν ήταν στην πρεμιέρα.

Σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας, ο Ολίβα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χριστοφή και τον Κατελάρη, Αντιθέτως, θα έχει επιπλέον τρεις επιλογές, καθώς είναι διαθέσιμοι οι Αλμπίν και Λοέ που δεν ήταν έτοιμοι αλλά και ο Λόρα.

Επανήλθαν στις προπονήσεις οι Παναγή και Κούσουλος, ενώ την Πέμπτη επιστρέφουν στην Κύπρο οι Ραμίρεζ και Αντόνια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X