ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ολίβα: «Ζούμε στη σκιά του ΑΠΟΕΛ, φέτος θέλουμε πρώτη τριάδα»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις στην ισπανική εφημερίδα «AS» παραχώρησε ο Κάρλος Ολίβα, ο οποίος μίλησε για το νέο ξεκίνημα στην προπονητική του καριέρα, τονίζοντας ότι η Ομόνοια αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο. 

Αναλυτικά:

Για την εμπειρία του στην Κύπρο: «Η εμπειρία στην Κύπρο είναι θετική. Είμαι στην Ομόνοια Λευκωσίας, η οποία είναι ένας ιστορικός σύλλογος. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο ζει και στο δρόμο, και οι άνθρωποι με σταματάνε και μου λένε διάφορα πράγματα. Τώρα ζούμε στη σκιά του ΑΠΟΕΛ και οι οπαδοί ελπίζουν ότι αυτό θα αντιστραφεί».

Για τη συνεργασία του με τον Άνχελ Γκόμες: «Το πρότζεκτ του Άνχελ Γκόμες μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Ήταν μια συναισθηματική απόφαση. Επέλεξα χωρίς να γνωρίζω ακόμα την πρόταση. Ο Άνχελ με εμπιστεύτηκε και ήθελα να είμαι με ανθρώπους που πίστευαν σε αυτό που έχω κατά νου. Χρειαζόμουν να νιώθω και πάλι σαν προπονητής. Είναι άνετο να δουλεύεις μαζί του. Απολαμβάνουμε ένα πρότζεκτ που δεν θα είναι εύκολο, γιατί να ανακτήσει τον χαρακτήρα νικητή και της ιστορία της η Ομόνοια είναι μια πρόκληση. Πέρυσι η ομάδα ήταν έκτη και φέτος θέλουμε να είμαστε στην πρώτη τριάδα ή τετράδα. Όλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα μακροπρόθεσμο έργο, αλλά γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι θέλουν αμεσότητα».

Για τα χαρακτηριστικά του Κύπριου παίκτη: «Είναι πολύ πειθαρχημένος, εργατικός και δεκτικός. Αλλά πρέπει να ζήσουμε στην πραγματικότητα της Ευρώπης των λαών. Έχουμε 14 διαφορετικές εθνικότητες, συμπεριλαμβανομένων οκτώ Ισπανών. Υπάρχουν μόνο τρεις Κύπριοι. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με αυτή την πολυμορφία. Η ομάδα είναι νεαρή, αλλά δουλεύει πολύ. Είμαι ενθουσιασμένος και ελπίζω ότι έχω χρόνο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X