ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολίβα: «Ο κόσμος περιμένει την Ομόνοια των πρώτων 20λεπτών»

Δηλώσεις του τεχνικού της Ομόνοιας

Μπορεί να μην ενθουσίασε η Ομόνοια, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Αλκή. Στα πρώτα 20λεπτά η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το ίδιο τέμπο. Αυτό είναι κάτι που αναγνώρισε ο Ολίβα στη διάσκεψη τύπου, αν και όπως τόνισε δεν μπορεί να πει κάτι αρνητικό για την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά:

«Έχουμε δει ένα παιχνίδι με πολύ διαφορετικά κομμάτια. Εννοείται πως η Ομόνοια που περιμένει ο κόσμος πρέπει να είναι η Ομόνοια των πρώτων 20 λεπτών. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι αρνητικό για τους παίκτες μου, γιατί πιστεύω πως το μόνο που δεν καταφέραμε ήταν να βάλουμε το δεύτερο γκολ και να έχουμε ασφάλεια νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Η Αλκή ανέβηκε πιο ψηλά στην πορεία. Φάνηκε η ανάγκη και η θέληση των παικτών να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα για τους φιλάθλους που τους στηρίζουν. Η εταιρεία ήταν κοντά στην ομάδα και υπήρχε μεγάλη στήριξη για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε στιγμές που υπήρχαν νεύρα και χάσαμε την συγκέντρωση μας και είναι κάτι που θέλουμε να διορθώσουμε. Θέλω επίσης να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα που ήταν πολύ δυνατή και στάθηκε καλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού»

Για το γεγονός πως υπάρχει διακοπή και αν είναι θετική ή αρνητική: «Είναι θετικό γιατί φεύγουμε από μια νίκη και έχουμε τρεις εβδομάδες για να δουλέψουμε. Αν ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα ίσως να ήταν δύσκολο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X