ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ολίβα: «Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, πρέπει να φτάσουμε ψηλά» (vid)

Τι είπε για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην κάμερα της Ομόνοιας μίλησε ο Χουάν Κάρλος Ολίβα για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Ο Ισπανός μοιράζεται τα συμπεράσματα που έχει εξάγει και σημειώνει τους τομείς που θέλει να βελτιώσει

Δείτε τις δηλώσεις του Ισπανού:

«Πιστεύω πως το παιχνίδι με τον Ερμή μας βοήθησε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Αγωνιστήκαμε κυρίως με παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια θέματα, αλλά στο δεύτερο η ομάδα ήταν πολύ καλή, βελτιωνόταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Η ομάδα δουλεύει καλά αυτές τις δύο εβδομάδες και θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα».

Για τις δύο συνεχόμενες ήττες: «Κάθε φορά που χάνει η Ομόνοια, κάνουμε ένα βήμα πίσω. Προσπαθούμε να επαναφέρουμε την καλή ψυχολογία. Θέλουμε να κερδίζουμε. Ξέρουμε ότι δώσαμε δύο παιχνίδια που ήταν ψηλού επιπέδου, με δύσκολες ομάδες, όπως την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα. Θέλουμε σταδιακά να φτάσουμε στο ίδιο επίπεδο με αυτές τις ομάδες και ασφαλώς να γίνουμε καλύτεροι. Γνωρίζουμε τι αντιπροσωπεύει η Ομόνοια. Είναι σημαντικός ο επόμενος αγώνας και είναι σημαντικό να κερδίσουμε για να επανέλθει η καλή ψυχολογία στην ομάδα».

Για την πίεση που υπάρχει: «Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει πίεση. Ξεκινάς ένα πρότζεκτ και όλοι ξέρουμε ότι στην αρχή πάντα χρειάζεσαι χρόνο. Αλλά όταν αγωνίζεσαι με πιο έτοιμες ομάδες, υπάρχουν δυσκολίες και αυτό δεν βοηθά. Οι εμφανίσεις μας, σε αυτά τα παιχνίδια, δεν ήταν αρκετές. Πιστεύω πως απέναντι στην ΑΕΚ υπήρξαν στιγμές που παίξαμε πολύ καλά και με τον Απόλλωνα το ίδιο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα, πρέπει να πιέσουμε περισσότερο και πρέπει να πλησιάζουμε περισσότερο την αντίπαλη περιοχή. Πρέπει να πιέσουμε περισσότερο για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δουλεύουμε πάνω σε αυτούς τους τομείς. Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, είμαστε σε μια ιστορική ομάδα της Κύπρου. Πρέπει, για αυτά που αντιπροσωπεύει η Ομόνοια, να φτάσουμε ψηλά».

Για το προφίλ της Νέας Σαλαμίνας: «Η Σαλαμίνα είναι μία ομάδα περίπλοκη. Είναι δυσκολοκατάβλητη. Θα έχει δύο γραμμές άμυνας, με πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα και σε ένα γήπεδο μικρό είναι πάντα δύσκολο να «σπάσεις» αυτές τις γραμμές για να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Πρέπει να υπάρχει υπομονή, πολλή υπομονή. Πρέπει να μειώσουμε τις αντεπιθέσεις τους και να μεταφέρουμε το παιχνίδι στη δική τους περιοχή για να δημιουργήσουμε φάσεις εκεί. Αυτός θα είναι ο στόχος μας στο παιχνίδι».

Για την κριτική που ασκείται από τον κόσμο: «Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος μπορεί να ασκεί κριτική, γιατί στο τέλος όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο (του αγώνα με τον Απόλλωνα) χάσαμε ένα πέναλτι, το οποίο μπορούσε να κάνει το σκορ 1-1 και στη συνέχεια θα προσπαθούσαμε να το ανατρέψουμε. Ο κόσμος μας ασκεί κριτική γιατί είμαστε η Ομόνοια. Θέλει να μας δει ακόμη καλύτερους. Θέλω να γνωρίζουν πως και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και φυσικά ξέρουμε τι απαιτήσεις έχουν από εμάς. Δεν θα τους απογοητεύουμε, είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα έχει μία πολύ καλή σεζόν. Το έχω ξεκαθαρίσει πως η ομάδα θα τα δώσει όλα, για υλοποιήσει τους στόχους της».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X