ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νικολάου: «Πρώτη φορά η ακαδημία της Ομόνοιας στελεχώνεται σε τέτοιο βαθμό»

Υπεύθυνος Μεθοδολογίας Grassroots ο παλαίμαχος μέσος των πρασίνων..

Τη θέση του υπεύθυνου μεθοδολογίας των ομάδων Grassroots της Ομόνοιας, ανέλαβε τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο παλαίμαχος μέσος των πρασίνων, Χάρης Νικολάου.

O Χάρης Νικολάου έπαιξε ποδόσφαιρο στην Ομόνοια για 11 χρόνια (1995-2006), κερδίζοντας μία θέση στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί με το «τριφύλλι» στο στήθος. Υπηρέτησε την Ομόνοια και ως Υπεύθυνος και Προπονητής στο κλιμάκιο Λάρνακας.

«Φέτος έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στη δομή της Ακαδημίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τεχνικού Διευθυντή, Βασίλη Μήττα και του Διευθυντή της Ακαδημίας, Νίκου Χαραλαμπίδη, υπάρχει ένας ξεκάθαρος στόχος που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη ποδοσφαιριστών και προώθησή τους σταδιακά στην πρώτη ομάδα. Πρώτη φορά η Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στελεχώνεται σε τέτοιο βαθμό, με καταρτισμένους επαγγελματίες σε διάφορα πόστα. Θέλουμε να κάνουμε τα παιδιά που τώρα ξεκινούν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, να το αγαπήσουν αλλά και να σέβονται την ιστορία και τις αξίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θέλουμε πρώτα να δημιουργήσουμε ανθρώπους και μετά ποδοσφαιριστές. Για να πετύχει αυτό πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο που μας έχει δοθεί από τη Διοίκηση. Χρειάζεται μεθοδικότητα για να το μεταφέρουμε αυτό στα παιδιά και να τους προσφέρουμε ότι χρειάζονται για να βελτιωθούν. Πρέπει να μπουν οι βάσεις ώστε να μπορεί η ομάδα να βασιστεί και στον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές έτοιμους να παίξουν στην Α’ ομάδα. Υπάρχει άφθονο ταλέντο, ειδικά από θέμα τεχνικής κατάρτισης. Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε, είναι στη νοοτροπία. Χρειάζεται θέληση και πίστη για να έρθει η επιτυχία. Υπάρχει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, το οποίο μπορεί να δώσει όλα τα εφόδια στους μικρούς για να εξελιχθούν» ανέφερε ο Χάρης Νικολάου στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X