ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μαργκάσα: «Για εφτά χρόνια έδωσα την καρδιά μου στην Ομόνοια»

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πορτογάλου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ρενάτο Μαργκάσα αποχαιρετά την Ομόνοια και τον κόσμο της και αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στην εφτάχρονη παρουσία του στην ομάδα της Λευκωσίας.

Ο Πορτογάλος, ο οποίος είναι ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Ομόνοιας, δηλώνει ανυπόμονος για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του και ακούει στο όνομα Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Χθες έκλεισε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή μου. Για 7 χρόνια έδωσα την καρδιά μου στην Ομόνοια. Κράτησα τον λόγο μου ότι δεν θέλω να φύγω σε μια άσχημη περίοδο για την ιστορία της ομάδας, θυσιάζοντας την προσωπική μου ζωή, απορρίπτοντας προσφορές που μπορούσαν να που δίνουν περισσότερα χρήματα.. αλλά είμαι πλούσιος! Είχα την πλήρη υποστήριξη σας και την αγάπη σας όλη αυτήν την περίοδο.

Ευχαριστώ όλους τους φίλους της Ομόνοιας για όλα όσα μου έδωσαν. Είναι αξέχαστο. Θα μπορούσα να “καθίσω” στο συμβόλαιο μου και να δείξω σε πολλούς ανθρώπους ότι το ψέμα θα είναι πάντα ψέμα ακόμα και αν επαναληφθεί εκατομμύρια φορές, αλλά αυτός που είπαν δεν είμαι εγώ. Το πάθος και η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο είναι πάνω από το οτιδήποτε άλλο. Έχω ένα μεγάλο κίνητρο να αντιμετωπίσω την καινούργια μου πρόκληση και τους στόχους μου με την νέα μου ομάδα. Μπορώ να εγγυηθώ στους φίλους της Νέας Σαλαμίνας ότι θα δώσω την ψυχή μου για αυτούς».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X