ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Γκόμεθ: «Να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι»

Η Ομόνοια θέλει χρόνο αλλά θα φτάσει εκεί που θέλουν όλοι, τόνισε

Υπομονή και αισιοδοξία ήταν τα βασικά στοιχεία που βγήκαν για την Ομόνοια μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΡΙΚ ο τεχνικός διευθυντής Άνχελ Γκόμεθ.

Ανέφερε πως σταδιακά θα περάσει η φιλοσοφία του μέσα στην ομάδα και δεν ανησυχεί για τις χαμένες ευκαιρίες καθώς η ποιότητα των παικτών θα τις μετατρέψει σε γκολ κάποια στιγμή. Απέφυγε πάντως να καθορίσει στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το δυο στα δυο: «Ξέρω το στατιστικό και είναι καλό για μας. Όταν ξεκινούσαμε είχαμε δυο δρόμους. Μακροπρόθεσμα να περάσουμε το στυλ μας και άμεσα να πάρουμε αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό που κάναμε το δυο στα δυο και είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τις στενές νίκες παρά τις ευκαιρίες: «Σέβομαι όλες τις ομάδες. Είναι δύσκολο να κερδίσεις τον οποιοδήποτε. Έχουν καλούς παίκτες και προπονητές δεν είναι εύκολο να κερδίζεις. Είναι σημαντικό που φτιάχνουμε φάσεις. Είχαμε 8-9 ευκαιρίες σε κάθε αγώνες. Η ποιότητα των παικτών μας με κάνει να πιστεύω πως θα λυθεί αυτό και θα έρθουν τα γκολ».

Για τους στόχους: «Μιλήσαμε με την ομάδα και τον προπονητή για το θέμα. Δε θα καθορίσω τον τελικό στόχο. Πρέπει να παίζουμε κάθε αγώνα σαν τελικό. Στο τέλος θα δούμε αλλά τώρα το σημαντικό είναι να δουλεύουμε μαζί και να δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα».

Για το αν μπορούν να χτυπήσουν τίτλο: «Όλες οι μεγάλες ομάδες θέλουν να κερδίσουν τίτλους. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Αλλά δε θέλω να βάλω αυτή την πίεση στην ομάδα. Ξέρουμε το επίπεδο των παικτών που έχουμε αλλά οι άλλες ομάδες έχουν τρία και τέσσερα χρόνια χτίσιμο. Θα προσπαθούμε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X