ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκόμεθ: «Η ομάδα θα είναι καλύτερη»

Τι ανέφερε για το παιχνίδι με την ΕΝΠ αλλά και τον κόσμο...

Ο Άνχελ Γκόμεθ απευθύνεται στον κόσμο της Ομόνοιας, σχολιάζει το παιχνίδι με την ΕΝΠ και εκφράζει την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας, καθώς μίλησε στο επίσημο κανάλι των πρασίνων.

Ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων ανέφερε πως το παιχνίδι με την ΕΝΠ θα είναι παρόμοιο με αυτό της πρεμιέρας, ενώ επισήμανε πως η ομάδα θα είναι καλύτερη αφού δούλεψε αυτές τις δύο εβδομάδες που δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Επίσης πρόσθεσε πως κάποιοι ποδοσφαιριστές χρειάζονταν χρόνο ώστε να δουλέψουν στην φυσική τους κατάσταση.

Σχετικά με το παιχνίδι με την ΕΝΠ, ανέφερε πως δεν πρέπει να ξεχνούν την φιλική ήττα από την ομάδα του Παραλιμνίου (1-2), γι’ αυτό και τόνισε πως είναι επικίνδυνο ματς στο οποίο χρειάζεται συγκέντρωση.

Όσον αφορά την κατάσταση της ομάδας, δήλωσε ευχαριστημένος καθώς παρακολουθεί τις προπονήσεις και είπε πως η Ομόνοια βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Τέλος μίλησε και για τον κόσμο χαρακτηρίζοντας τον πολύ σημαντικό, γι’ αυτό και η ομάδα θέλει να του προσφέρει όμορφες στιγμές και θέαμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X