ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Εντρένα: «Έχουμε δέσει αρκετά, θα δείξουμε πολύ περισσότερα πράγματα»

Όλα όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων...

Στο κανάλι της Ομόνοιας στο Youtube μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Χουανάν Εντρένα. Ο ακραίος επιθετικός τοποθετείται για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ καταθέτει την άποψή του για την παρουσία και προοπτική της Ομόνοιας.

Για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ: «Περιμένω με πολύ ανυπομονησία το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αναμένω να διεξαχθεί ένας πολύ καλός αγώνας. Έχουμε όρεξη για νέες νίκες και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω ότι θα είναι ένας απαιτητικός αγώνας, γιατί η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε κάτι διαφορετικό για να κερδίσουμε τον αγώνα, αλλά θα πρέπει να αγωνιστούμε όπως εμείς ξέρουμε».

Για τη νίκη επί της ΕΝΠ αλλά και το γεγονός πως δεν πέτυχαν δεύτερο γκολ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που πήραμε τους τρεις βαθμούς (σ.σ. απέναντι στην ΕΝΠ), όλοι το θέλαμε αυτό και ευτυχώς τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια. Στην τελική, το πιο σημαντικό από όλα είναι οι τρεις βαθμοί. Η αλήθεια είναι πως θέλαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Όπως είπα, όμως, το πιο σημαντικό είναι η νίκη και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα είναι καινούργια, αλλά έχουμε δέσει αρκετά και θα δείξουμε πολύ περισσότερα πράγματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για την προσωπική του απόδοση: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη συμμετοχή μου, δουλεύω πολύ καλά και ελπίζω να κερδίσω περισσότερα λεπτά στα επόμενα παιχνίδια. Όμως, πρέπει να εκμεταλλευτώ τα λεπτά που μου δίνει ο προπονητής και να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να κερδίσω μία θέση στην ομάδα».

Για τον κόσμο: «Οι φίλαθλοι μας πρέπει να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, όπως μας στηρίζουν μέχρι στιγμής. Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να τους χαρίσουμε ωραίες στιγμές, νίκες και γκολ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X