ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ενρίκεζ: «Δεν το σκέφτηκα καθόλου για την Ομόνοια»

Ο Χόρχε Σατόν Ενρίκεζ παραχώρησε συνέντευξη για την μεταγραφή του στους «Πράσινους» και όχι μόνο

Ο Χόρχε Σατόν Ενρίκεζ θα αγωνίζεται απ’ τη νέα σεζόν με τα χρώματα της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα μας. Έτσι στο πλαίσιο αυτό ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα mediotiempo.com. Ο ίδιος σημείωσε πως η επιλογή δεν ήταν δύσκολη. Η Ευρώπη είναι ευκαιρία για να αποδείξει πολλά πράγματα, ενώ ταυτόχρονα θεωρεί πως στην Κύπρο μπορεί να δώσει και μια ποιοτική ζωή στην οικογένεια του.

Αναλυτικά:

Για την απόφαση να συνεχίσει στην Ομόνοια: «Ας πούμε ότι ήμουν λίγο ενοχλημένος στο Μεξικό. Αυτό θα με κάνει να νιώσω ξανά ποδοσφαιριστής, Όταν μου μίλησαν έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ήθελαν υπογράψουμε συμβόλαιο εδώ και καιρό. Εξαιτίας κάποιων καταστάσεων στο σύλλογο που ανήκα, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Θέλω να δώσω ποιοτική ζωή στην οικογένειά μου, στη σύζυγο και στο γιο μου. Έχω πολλά κίνητρα».

Για το τι τον ενοχλούσε στο Μεξικό: «Έλεγαν πράγματα και ψέματα για μένα, για την γυναίκα μου, για την οικογένεια μου, μιλούσαν λες και την γνωρίζουν προσωπικά. Επειδή μου έδωσε τα πάντα και με επηρέασε στην καριέρα μου. Θέλω να πάω σε ένα μέρος που να μην με γνωρίζει κανένας, εκεί που μπορώ να δείξω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω».

Για την Εθνική Ομάδα: «Είναι κάτι που πάντα ήθελα. Το ονειρεύομαι χρόνια, όμως λόγω κάποιων καταστάσεων δεν έγινε. Τώρα έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη και αποφάσισα να πάω εκεί για να εκπληρώσω πολλούς στόχους, να παίξω πολλά χρόνια και να μπορώ να σκέφτομαι ακόμα ίσως και το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Για άλλες προτάσεις που είχε: «Είχα μία πρόταση από ομάδα στο Μεξικό, όμως μιλώντας με την οικογένειά μου και τον ατζέντη μου, αποφασίσαμε πως είναι καλύτερα τώρα να πάω στην Ευρώπη και να δείξω εκεί την αξία μου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X