ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δημητρίου: «Θέλουμε το γήπεδο να γίνει συνήθεια»

«Το πιο σημαντικό είναι η υγεία στην οποία χτίζουμε την ομάδα»

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στις ομάδες να δουλέψουν σε όλα τα επίπεδο. Τόσο σε θέματα αγωνιστικά όσο και φυσικής κατάστασης. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη διακοπή: «Είναι μια ιδιαίτερη χρονική περίοδος με κάποιες θετικές προεκτάσεις και συνθήκες που χρειάζονται ειδική μεταχείριση. Έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε σε θέματα αγωνιστικής συμπεριφοράς. Δουλειά γίνεται και στη φυσική κατάσταση, ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους. Έτσι θα γίνουν οικογενειακά διπλά».

Για τους τραυματίες: «Ο Μάρκο Μότα έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και σε δέκα μέρες θα υπάρξει επανεξέταση. Ανάλογα με την αγωνιστική του ετοιμότητα θα αξιολογηθεί το ενδεχόμενο επανεγγραφής του τον Γενάρη. Ο Κατελάρης συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης. Δουλεύει με επιμονή και σταδιακά βελτιώνεται. Μέσα απ’ την επαναξιολόγηση θα μπορούσε να εκτιμήσουμε πότε θα επιστρέψει. Τις επόμενες μέρες θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς ο Χουάν Αλμπίν και θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το επόμενο παιχνίδι. Ο Δημήτρης Χριστοφή βρίσκεται στο στάδιο της φυσιοθεραπείας. Δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με την ΕΝΠ και ο Λοέ έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα».

Για τον Λόρα: «Είναι σε καλή φυσική κατάσταση καθώς ακολουθούσε το πρόγραμμα προετοιμασίας μιας ομάδας στη Ισπανία. Είναι σε καλό επίπεδο και έχουμε 1.5 εβδομάδα να δουλέψουμε με τον ποδοσφαιριστή και ανάλογα με το επίπεδο ετοιμότητας θα αποφασιστεί αν θα συμμετέχει στην αποστολή ή όχι στον αγώνα με την ΕΝΠ».

Για τη διακοπή και το ρυθμό που χάνεται: «Σίγουρα μέσα απ’ τα παιχνίδια τα επίσημα έρχεται ο ρυθμός. Βασικός στόχος είναι σταδιακά να αυξάνεται η χρονική διάρκεια της καλής απόδοσης. Στοχεύουμε στην σταθερότητα και όσο προσθέτουμε επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας θα έρθει η ομοιογένεια και αναμένουμε και περισσότερα στοιχεία στο αγωνιστικό. Στο παιχνίδι με την ΕΝΠ θέλουμε το τρίποντο αλλά και να δούμε την ομάδα ένα βήμα πιο πέρα απ’ το παιχνίδι με την Αλκή».

Για τις αλλαγές στην Ομόνοια: «Είναι αλλαγή στη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Δεν χρειάζεται να μπούμε στη διαδικασία της σύγκρισης του πριν με το τώρα. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η ηρεμία και η ασφάλεια ένεκα της οικονομικής σταθερότητα. Ταυτόχρονα η ομάδα απολαμβάνει υποστήριξη επιστημονικού επιπέδου και είναι στοιχεία σημαντικά. Δυστυχώς όμως χτίζουμε και πάλι απ’ το μηδέν. Έχουμε να ανταγωνιστούμε ομάδες που είναι σταθερές. Και η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας που κέρδισαν είσοδο στους ομίλους στηρίχθηκαν στους παίκτες που είχαν και πριν. Αυτό είναι στοιχείο που δείχνει πως οι ομάδες χρειάζονται χρόνο. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία στην οποία χτίζουμε την ομάδα».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Έχουμε ολοκληρώσει. Η κίνηση που έγινε ήταν για το απρόοπτο με τον Μάρκο Μότα».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε το κόσμο που στήριξε απ’ την πρώτη στιγμή το όλο εγχείρημα. Θέλουμε το γήπεδο να γίνει συνήθεια και να είναι χώρος στον οποίο θα βλέπει ο κόσμος την ομάδα και θα την χαίρεται. Να είναι χώρος που θα ψυχαγωγεί τον κόσμο. Κλείνουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και αναμένουμε το ερχόμενο αγώνα μας στο ΓΣΠ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X