ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δημητρίου: «Θέλουμε μια Ομόνοια ανταγωνιστική» (ηχητικό)

Όλα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων στο ΣΠΟΡ FM

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου, αναφορικά με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την κάρτα φιλάθλου και την «νέα» Ομόνοια της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία από τις δηλώσεις:

Για τον κόσμο και την συνεχή ενημέρωση της Ομόνοιας για την κάρτα φιλάθλου: «Εμείς προσπαθούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με την αλλαγή της νομοθεσίας, γιατί δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί ο κόσμος έξω από το γήπεδο. Δεν θέλουμε να δούμε κόσμο να μένει εκτός γηπέδου επειδή δεν κατάφερε να πάρει την κάρτα φιλάθλου. Δεν είναι σύνθετα τα πράγματα, είναι απλά. Ξεκίνησε να πούμε η προπώληση για την πρεμιέρα με την Αλκή. Σήμερα, η πληροφόρηση που είχαμε ήταν ότι ήταν αρκετός κόσμος από το πρωί στα εκδοτήρια. Δεν είμαστε σε θέση ακόμη να δώσουμε ακριβή αριθμό. Τα ωράρια και η τιμολόγηση είναι γνωστά. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι με την κάρτα φιλάθλου θα αυξηθεί λίγο ο χρόνος για να μπει στο στάδιο, όποτε καλύτερα να προμηθεύεται εισιτήρια με τη προπώληση ή να γίνεται έγκαιρη η παρουσία του στο στάδιο του αγώνα».

Για την κάρτα φιλάθλου και τη συσχέτισή της με τα διαρκείας: «Η ενημέρωση που είχαμε μέχρι χθες είναι ότι κάρτες φιλάθλων θα γίνονται μέχρι 2 το απόγευμα στο ΓΣΠ την ημέρα του αγώνα. Δεν θα υπάρχει τρόπος να εξυπηρετηθεί κόσμος λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Μπορεί ο κόσμος να κάνει την κάρτα φιλάθλου από πριν για να μην ταλαιπωρηθεί. Γίνεται ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος που θέλει 1-2 μέρες να γίνει αποδεκτό το αίτημα από τον ΚΟΑ στην ιστοσελίδα του. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Πρέπει να παραλάβουν την κάρτα διαρκείας από τα εκδοτήρια και να ενεργοποιήσουν την κάρτα με αυτή του φιλάθλου. Αν δεν γίνει συσχέτιση μεταξύ των δυο, δεν μπορεί να μπει κάποιος στο γήπεδο. Υπάρχει διαδικασία που την έχουμε αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας. Ήταν γύρω στις 4.600 τα διαρκείας πριν 2-3 μέρες. Δεν έχουμε αριθμό για το πόσοι έχουν ενεργοποιήσει το διαρκείας τους όμως, αλλά παρακολουθούμε την εξέλιξη».

Για τον αν ολοκληρώθηκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός: «Έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ο Ζόρντι Γκόμες είναι η τελευταία μεταγραφή μας. Ο παίκτες έχει παίξει 6 επίσημα παιχνίδια με την Λέφσκι πριν αποχωρήσει, οπότε από αγωνιστικής πλευράς είναι έτοιμος. Έπαιξε και μερικά λεπτά με τον Ερμή στο φιλικό της ομάδας μας. Ο προπονητής μας θα κρίνει αν θα παίξει και θα επιλέξει τους κατάλληλους».

Για Μότα και Κατελάρη: «Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο Λοέ έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση, θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του ή όχι με την Αλκή. Ο Αλμπίν θα επανέλθει την περίοδο που διακόπτεται για μας το πρόγραμμα στη δεύτερη αγωνιστική με τον ΑΠΟΕΛ λόγω των Ευρωπαϊκών και θα δώσουμε μετά το παιχνίδι με την Ένωση. Μότα και Φάνος ακολουθούν το πρόγραμμα τους αποθεραπείας και χρειάζονται ακόμη κάποιο χρόνο μέχρι να ενσωματωθούν στο κανονικό πρόγραμμα».

Για τη περίοδο που δεν θα υπάρχει ματς λόγω της αλλαγής αγώνων: «Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να την γεμίσουμε. Ψάχνουμε για φιλικά και σκεφτόμαστε διάφορους τρόπους. Μόλις καταλήξουμε θα ενημερώσουμε σχετικά».

Για το αν είναι ικανοποιημένοι για το φετινό ρόστερ: «Οι ιθύνοντες που είχαν την ευθύνη για να καταρτιστεί το ρόστερ εξέφρασαν την ικανοποίηση τους. Ο προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από την πρόοδο των παικτών στα φιλικά. Για το παιχνίδι με την Αλκή θέλουμε να κερδίσουμε, Θέλουμε να του χαρίσουμε του κόσμου μας μια όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά με καλή παρουσία. Να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τον αγώνα παρότι σεβόμαστε απόλυτα την προσπάθεια της Αλκής».

Για την εικόνα που θέλουν για την φετινή Ομόνοια: «Ο δρόμος μας δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Πρέπει να παραμένουμε ενωμένοι και δυνατοί και έχουμε όλοι ρόλο να διαδραματίσουμε. Έχουμε να ανταγωνιστούμε ομάδες που έχουν σταθερότητα πλέον, αυτές οι ομάδες ήταν πριν μερικά χρόνια στο σημείο που είναι η Ομόνοια αυτά τα χρόνια σε ότι αφορά τον αριθμό μεταγραφών. Κάναμε 17 μεταγραφές και η ομάδα χρειάζεται χρόνο, αλλά αυτή τη φορά ο χρόνος λειτουργεί υπερ της και εκπέμπει υγειά η ομάδα.

Υπάρχει οικονομική σταθερότητα και λειτουργεί σε επαγγελματική βάση. Γίνεται διαρκής και καθημερινή αξιολόγηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος. Υπάρχει πρόθεση να γίνεται συνεχής ενίσχυση σε όλα τα πόστα. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, αλλά και μακροπρόθεσμα. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι τον Ιούνιο ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια. Έγινε μια πλήρης αναδόμηση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε θέματα δουλειάς, εγκαταστάσεων και επενδύσαμε και σε πολλές συμφωνίες που μας προσφέρουν γνώση και επαγγελματική κατάρτιση.

Ο στόχος είναι να γίνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, πιο ανταγωνιστική από την περσινή. Θέλουμε να έχουμε μια ομάδα που να μπορεί να έχει βασικό κορμό για τα επόμενα χρόνια έτσι ώστε να κάνει ελάχιστες προσθαφαιρέσεις. Θέλουμε να δημιουργήσουμε υψηλού επιπέδου υποδομές, να διασφαλίσουμε την οικονομική μας σταθερότητα. Είναι βασικές προϋποθέσεις για να επιστρέψει η Ομόνοια, όπως την ξέραμε και να πρωταγωνιστεί.

Στοχεύουμε επίσης στην ανάπτυξη σχέσεων και τον τρόπο που θα μπορεί η ομάδα να αποκτά ποδοσφαιριστές. Βασική προϋπόθεση είναι να παρακολουθούνται για αρκετό χρόνο παίκτες και μετά να έρχονται από το τμήμα σκάουτινγκ για να μειώνεται το ρίσκο. Λόγω έλλειψης χρόνου είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο φέτος, αλλά αυτό θα διαφοροποιηθεί τα επόμενα χρόνια».

Το μήνυμα για τη νέα σεζόν: «Περιμένουμε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, να φέρει κόσμο στα γήπεδα. Πρέπει να δούμε και λίγο τις υποδομές που προσφέρουμε στο γήπεδο για να μπορέσει να έρθει, να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων, να είναι δίκαιο το πρωτάθλημα μας. Μπαίνουμε με ενέργεια και ενθουσιασμό αλλά και με απαιτήσεις. Θέλουμε μέσα από κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να μαθαίνουμε».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X