ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δημητρίου: «Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί»

Δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ομόνοιας

Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Ομόνοια. Το 1-0 μπορεί να μην ενθουσίασε όμως η ομάδα του Ολίβα είχε τα καλά της διαστήματα. Ιδίως στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα η Ομόνοια ήταν εξαιρετική και σε αυτά πρέπει να κτίσει. Στο πλαίσιο αυτό μετά το τέλος του αγώνα, ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στην κάμερα της Primetel μετά το τέλος του αγώνα.

 

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε την πρεμιέρα και τα καταφέραμε. Ξέραμε τι αναμέναμε απ’ την ομάδα και σε γενικές γραμμές αυτό είδαμε. Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες και είναι σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό γιατί η ομάδα πάει στη διακοπή με καλή ψυχολογία. Έχουμε πει πως οι στόχοι μας δεν είναι μόνο σε ένα παιχνίδι αλλά είναι σε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο. Είναι πολύ μεγάλη η διαδρομή και παιχνίδι με το παιχνίδι θα δούμε την πορεία μας».

Για τον κόσμο: «Δεν μπορούσαμε να υπολογίσουμε τον κόσμο που θα ερχόταν. Ο καθένας έκανε τις δικές του εκτιμήσεις. Ίσως περιμέναμε περισσότερο. Σε βάθος χρόνου θα σχολιάσουμε την νομοθεσία»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X