ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δημητρίου: «Να δείξουμε ότι είμαστε μια σοβαρή ομάδα» (ηχητικό)

Σύνθημα νίκης από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ομόνοιας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Για το κυριακάτικο ντέρμπι με την Νέα Σαλαμίνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Στόχος της ομάδας είναι να κερδίσει την Κυριακή. Η Νέα Σαλαμίνα βγάζει καλή αγωνιστική εικόνα. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε από κάθε άποψη έτοιμοι ώστε να πάρουμε το τρίποντο, αλλά και με την απόδοση μας να δείξουμε ότι είμαστε μια σοβαρή ομάδα. Η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες εκφράζουν την ικανοποίηση από τη δουλεία που γίνεται στις προπονήσεις. Υπάρχει η επιθυμία από όλους για συνεχή βελτίωση. Στο τέλος της ημέρας όλα κρίνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές. Είμαστε ακόμη στην αρχή μιας δύσκολης χρονιάς. Η πίεση και οι απαιτήσεις πάντοτε είναι στα ίδια επίπεδα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Μοναδικό αγωνιστικό μας πρόβλημα είναι ο Τζαϊλσον. Θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του την ερχόμενη βδομάδα. Ο Βύντρα προπονείται κανονικά φορώντας ειδικό νάρθηκα στο χέρι. Οι Κύπριοι διεθνείς ενσωματώθηκαν σήμερα στις προπονήσεις ενώ ο Ραμίρες αναμένεται εντός της μέρας στην Κύπρο».

Για την παρουσία του Χριστοφή και των άλλων διεθνών με την Εθνική: «Είναι πάρα πολύ χρήσιμα τα λεπτά που πήρε ο Δημήτρης με την Εθνική. Η ομάδα τον χρειάζεται και είναι ιδιαίτερα σημαντικό που πήρε λεπτά με την Εθνική Κύπρου. Και ο Κωνσταντίνος Παναγή και ο Γιάννης Κούσουλος ήταν πολύ καλοί και στα δυο παιχνίδια. Είναι νεαροί παίκτες με προοπτική και μέλλον».

Αν αναμένεται μεγάλη προσέλευση κόσμου στο Αμμόχωστος: «Παραδοσιακά έχουμε αρκετό κόσμο στο Αμμόχωστος. Θεωρούμε ότι θα γεμίσει η κερκίδα. Υπάρχουν αρκετές μέρες ακόμη για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί αυτή η εκτίμηση».

Για τις αυξημένες επιλογές που έχει ο Ολίβα: «Στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα θα έχουμε αρκετούς παίκτες που θα μείνουν εκτός αποστολής. Θα δούμε από το Σάββατο την επιλογή για την αποστολή. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε πάρα πολλές επιλογές. Είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας πως θα διαχειριστεί αυτό το ρόστερ».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X