ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζάγκλεμπι και μετά Κύπρος

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ομόνοιας στην Πολωνία φτάνει στο τέλος του, με το φιλικό απέναντι στην ομάδα πρώτης κατηγορίας της χώρας Ζάγκλεμπι Λούμπιν να είναι ουσιαστικά το φινάλε τη Δευτέρα (31/7).

 Το ρόστερ της ομάδας ολοκληρώθηκε σχεδόν και οι πλείστοι ποδοσφαιριστές έκαναν έστω μερικές μέρες μαζί στην Πολωνία, γεγονός που αξιολογήθηκε ως πολύ σημαντικό εξ αρχής. Το θέμα που εκκρεμεί είναι αυτό του ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, ο Ουίλαμ Σοάρες πήγε εκεί αλλά ψάχνουν έναν ακόμα, ενώ και ο δεξιός μπακ Αραούζο δεν πήγε εκεί αν και έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με την ομάδα.

Κατά τα λοιπά, οι υπόλοιπες θέσεις έχουν κλείσει με τον Πάμπο Χριστοδούλου να έχει πλέον μπροστά του 20 μέρες για να τους προετοιμάσει ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Πλέον δεν έχει και νόημα να πάει κανείς Πολωνία οπότε θα τους περιμένουμε στην Κύπρο.

Στις 5/8 θα δει και ο κόσμος το πρώτο φιλικό επί Κυπριακού εδάφους με τον Ολυμπιακό ΓΣΠ, ενώ στις 8/8 θα έχουν και οι φίλοι της ομάδας στη Λεμεσό να τη δουν απέναντι στον Άρη. 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση