ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Λάθος που διάλεξα Ομόνοια»

Ο πρώην άσσος της Ομόνοιας παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα στην Ελλάδα (www.gazzetta.gr),  όπου αναφέρθηκε στο σύνολο της καριέρας του. Ασφαλώς ρωτήθηκε και για το πέρασμά του από την Ομόνοια, με μερικές λεπτομέρειες για το παρασκήνιο της επιλογής που έκανε.

Όπως λέει, άκουσε τη γυναίκα του και όχι το ένστικτό του, που ήταν να πάει στην Καϊσέρισπορ, κάτι που δεν του βγήκε σε καλό:

«Ο Ολυμπιακός μου έκανε πρόταση να μείνω αλλά τα χρήματα δεν ήταν αυτά που περίμενα. Ο μάνατζερ μου ο Γιώργος Κολοβός μου είχε φέρει μια εξαιρετική πρόταση από την Καϊσέρισπορ. Είχαν έρθει οι άνθρωποι της ομάδας στο ματς με την Μπενφίκα στο Καραϊσκάκη, όπου είχα κάνει εξαιρετικό ματς, είχα σκοράρει κιόλας.

Μου είχαν φέρει την πρόταση στα χέρια, την οποία δεν θα υπέγραφα ποτέ αν δεν μιλούσα πρώτα με τον Ολυμπιακό γιατί με στήριξε πάρα πολύ στα δύσκολα μου χρόνια. Η πρόταση όμως ήταν πολύ χαμηλή, σε σχέση με το τετραετές κλειστό που μου πρόσφεραν οι Τούρκοι. Είχα πάρει απόφαση να πάω εκεί. Ξαφνικά ο Λεμονής πήγε στην Ομόνοια, με πήρε τηλέφωνο και με πίεσε να πάω εκεί, η γυναίκα μου επίσης με πίεσε να μην πάω στην Τουρκία γιατί της είχαν παρουσιάσει μια κατάσταση που θα μας έκανε πολύ δύσκολη τη ζωή. Εγώ ήθελα να πάω στην Καϊσέρισπορ αλλά η γυναίκα μου με επηρέασε πάρα πολύ. Είχα το προαίσθημα να πάω εκεί, αλλά για το λόγο που είπα, δεν πήγα. Και κακώς δεν το έκανα. Όσες φορές λειτουργούσα με το ένστικτό μου, μου έβγαινε σε καλό. Η μόνη φορά που δεν το έκανα αυτό ήταν με την Ομόνοια και δεν μου βγήκε σε καλό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X