ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πολύ αισιόδοξος για την φετινή Ομόνοια»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ανδρέας Κάντηλος μίλησε στην εκπομπή "Pressing " του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για την νέα Ομόνοια, αλλά και για τα παιχνίδια των Ευρωπαίων μας.

Αναλυτικά τι δήλωσε στον Ανδρέα Βιολάρη:

Πρώτο σχόλιο: "Πιστεύω πως η Ομόνοια θα βρει τον δρόμο της και θα επανέλθει στις επιτυχίες."

Για τους αγώνες των ομάδων μας : "Εγώ πιστεύω θα περάσουν και οι 4 ομάδες. Είναι λογικό ότι ώσπου περνάς , θα βρίσκεις πιο δύσκολες ομάδες. Και οι 4 ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε δεν είναι ομάδες φόβητρα. Βλέπω ένα 80% να περνούν οι ομάδες μας. Αυτά τα δεδομένα βλέπω."

Για τον αποψινό αγώνα του ΑΠΟΕΛ:"Ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει καλύτερα από όσα είδαμε. Δεν έχει ακόμα συμπληρώσει το ρόστερ του. Ο ΑΠΟΕΛ θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Η Βιτορούλ είναι ένα ερωτηματικό. Ο Χάτζι παρουσιάζει ένα δυνατό σύνολο. Έκανε μια επένδυση και σαν σωστός επιχειρηματίας θέλει τα λεφτά του πίσω. Έχει βάλει λεφτά και δυναμική στην Βιτορούλ. Οι νεαροί δεν έχουν την εμπειρία του ΑΠΟΕΛ. Θεωρώ πως αυτοί οι νεαροί, όσο καλοί ποδοσφαιριστές και αν είναι, όταν παίξουν στην Ευρώπη είναι διαφορετικά. Δεν είναι εύκολο από την Κωστάντζα να έρθεις στο ΓΣΠ με 20000 κόσμο. Ο ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία έναντι του ενθουσιασμού και να έρθει στο ΓΣΠ για να πάρει την πρόκριση. Η Βιτορούλ δεν ξεκίνησε καλά και το πρωτάθλημα."

Για τον Απόλλωνα: "Μου έκανε εντύπωση ο Απόλλων. Είναι απαιτητικός και ομάδα. Έχει κάνει 2-3 δυνατές προσθήκες και βασίζεται στην περσινή ομάδα. Έχει προβάδισμα κόντρα στην Αμπερντίν. Πέρα από την Σέλτικ, οι άλλες ομάδες της Σκωτίας δεν έχουν δείξει κάτι και δεν μπορεί να χτυπήσει τον Απόλλωνα."

Για ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ είναι αποτελεσματική ομάδα και μπορεί να πάρει αυτό που θέλει την Πέμπτη. Αν κερδίσει με ένα 2-0, τότε τελειώνει το παιχνίδι, διότι η ΑΕΚ μπορεί να σκοράρει και εκτός και να περάσει."

Για την ΑΕΛ: "Ο προπονητής κάνει πολύ καλή δουλειά στην ΑΕΛ. Η ΑΕΛ έχει όλα τα φόντα να περάσει. Μετρημένη ομάδα που μπορεί να βγάλει τον καλό της εαυτό στο γήπεδο και να περάσει την Αούστρια."

Για την Ομόνοια: "Βλέπω τις ανάγκες της ομάδας μου. Ο Πάμπος δεν είναι χαζός. Πρώτο θετικό αυτή την στιγμή είναι ότι υπάρχει πειθαρχία, που είχε χαθεί τα τελευταία χρόνια. Να μπαίνει ο παίκτης στο γήπεδο και να ξέρει τι να κάνει. Υπάρχει αγάπη μεταξύ των παικτών. Με την πάροδο του χρόνου αυτά θα φαίνονται καλύτερα και χαρακτηρίζουν τις ομάδες του Πάμπου Χριστοδούλου. Οι ξένοι που έχουν έρθει είναι και καλοί ποδοσφαιριστές. Τα τελευταία χρόνια δεν έχουν έρθει καλοί παίκτες ξένοι. Είμαι αισιόδοξος για την φετινή Ομόνοια. Ήταν καλό που δεν βγήκαμε Ευρώπη τελικά. Θα φανεί και στο γήπεδο τα αποτελέσματα της φετινής Ομόνοιας."

Ξεκινάς από το μηδέν φέτος. Η Ομόνοια είναι ένα κίνητρο. Ο Πάμπος μπορεί να αναγεννήσει παίκτες. Ξεκινούμε με ΑΕΚ εντός με κεκλεισμένων και Απόλλωνα εκτός και πάλι κεκλεισμένων στο Τσίρειο. Πριν από τον ΑΠΟΕΛ την προτελευταία αγωνιστική, έχουμε παιχνίδια που μπορούμε να κερδίσουμε με ΑΕΛ και Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Στα δύο πρώτα παιχνίδια, εάν πιάσουμε 4 βαθμούς, τότε θα πάμε καλά. Εάν η πορεία της Ομόνοιας είναι αυτή που πιστεύω μέχρι τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, τότε οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δεν ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν.

Ο κόσμος είναι πιο απαιτητικός και θα το δεις σύντομα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση