ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Δόθηκε διορία στον Αραούχο

Εντός της ημέρας αναμένεται να κλείσει θετικά ή αρνητικά το θέμα της μεταγραφής του Τζαΐλσον Αραούχο στην Ομόνοια.

Σήμερα τελειώνει η διορία που έδωσαν οι διοικούντες των «πρασίνων» στον ποδοσφαιριστή για να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα της Λευκωσίας. 

Σε περίπτωση που «ναυαγήσει» η μεταγραφή του Βραζιλιάνου οι ιθύνοντες της Ομόνοιας θα κινηθούν προς άλλες κατευθύνσεις για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας αφού υπάρχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις, τις οποίες έχει προκρίνει ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Οι μεταγραφικές διεργασίες στο στρατόπεδο των «πρασίνων» βρίσκονται πλήρη εξέλιξη. Εντός των επόμενων 48 ωρών αναμένεται να κλείσει και η εκκρεμότητα του ακραίου επιθετικού, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τους υποψηφίους ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Παράλληλα «τρέχουν» και οι διεργασίες για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής με ένα κεντρικό αμυντικό. Υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα κλείσει και αυτή η εκκρεμότητα στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Σε μια άλλη εξέλιξη, οι «πράσινοι» αναμένουν μέσα στις επόμενες μέρες τον Γουιλιαμ Σοαρες στην Πολωνία για να ενσωματωθεί με την ομάδα. Η καθυστέρηση της άφιξης του Βραζιλιάνου στην Οπαλένιτσα οφείλεται σε κάποια οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα οποία όμως έχουν ξεπεραστεί.

Σήμερα θα μεταβεί στην Πολωνία ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, για να δει από κοντά το υπόλοιπο της προετοιμασίας και τα εναπομείναντα φιλικά. 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση