ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μία σχέση που χρονολογείται

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Πάμπος Χριστοδούλου και Ρούι Τζούνιορ είχαν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Άλλωστε, ο Κύπριος τεχνικός ήταν που έφερε το καλοκαίρι του 2007 τον Αγκολέζο στην Κύπρο για λογαριασμό της Δόξας.

Αργότερα, συνεργάστηκαν ξανά στον Ολυμπιακό Λευκωσίας (2010-11), ενώ ένα χρόνο μετά ο Πάμπος Χριστοδούλου πηγαίνει στην ΑΕΛ και παίρνει ξανά μαζί του τον Ρούι Τζούνιορ, ο οποίος είχε αποφασίσει να τερματίσει την καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής και να ξεκινήσει μία άλλη στο ποδόσφαιρο. 

Στην παρουσίαση του τότε από την ΑΕΛ, ο Κύπριος τεχνικός είπε ότι ήθελε τον Αγκολέζο δίπλα του, διότι τον βοηθά πάρα πολύ στους παίκτες: «Έχει καλό… μάτι για να διακρίνει τους παίκτες και θα έχει τον ρόλο του σκάουντερ», είπε τότε ο Πάμπος.

Μετά την απομάκρυνση του Πάμπου Χριστοδούλου από την ΑΕΛ, ο Ρούι Τζούνιορ μένει στην ομάδα της Λεμεσού στα τεχνικός διευθυντής. Έτσι, η συνεργασία τους σταμάτησε εκεί και για αρκετά μεγάλο διάστημα δεν είχαν και τις πιο στενές σχέσεις. Είχαν επαφές, αλλά δεν συνεργάζονταν και τόσο πολύ.

Όταν τελείωσε η συνεργασία του Ρούι Τζούνιορ με την ΑΕΛ, ο Αγκολέζος ξεκίνησε και επίσημα την δουλειά του μάνατζερ. Έτσι, υπό αυτή την ιδιότητα ο Πάμπος και ο Ρούι συνεργάζονται ξανά στην ΑΕΛ το περσινό καλοκαίρι.

Ο Κύπριος τεχνικός εμπιστεύεται πάρα πολύ τον Τζούνιορ και γι’ αυτό επέλεξε να πάρει στην ομάδα της Λεμεσού κάποιους παίκτες που του είχε προτείνει ο Αγκολέζος.

Το ίδιο ξεκίνησε να γίνεται και φέτος, με τον Τζούνιορ να προτείνει κάποιους παίκτες και ο Πάμπος να τους εξετάζει. Ωστόσο, ο έμπειρος προπονητής, θέλησε να το κάνει πιο επίσημο και να ξανασμίξουν μαζί, με τον Ρούι να έχει πλέον τον πετυχημένο ρόλο που είχε στην ΑΕΛ το 2011 και 2012.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση