ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μία σχέση που χρονολογείται

Πάμπος Χριστοδούλου και Ρούι Τζούνιορ είχαν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Άλλωστε, ο Κύπριος τεχνικός ήταν που έφερε το καλοκαίρι του 2007 τον Αγκολέζο στην Κύπρο για λογαριασμό της Δόξας.

Αργότερα, συνεργάστηκαν ξανά στον Ολυμπιακό Λευκωσίας (2010-11), ενώ ένα χρόνο μετά ο Πάμπος Χριστοδούλου πηγαίνει στην ΑΕΛ και παίρνει ξανά μαζί του τον Ρούι Τζούνιορ, ο οποίος είχε αποφασίσει να τερματίσει την καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής και να ξεκινήσει μία άλλη στο ποδόσφαιρο. 

Στην παρουσίαση του τότε από την ΑΕΛ, ο Κύπριος τεχνικός είπε ότι ήθελε τον Αγκολέζο δίπλα του, διότι τον βοηθά πάρα πολύ στους παίκτες: «Έχει καλό… μάτι για να διακρίνει τους παίκτες και θα έχει τον ρόλο του σκάουντερ», είπε τότε ο Πάμπος.

Μετά την απομάκρυνση του Πάμπου Χριστοδούλου από την ΑΕΛ, ο Ρούι Τζούνιορ μένει στην ομάδα της Λεμεσού στα τεχνικός διευθυντής. Έτσι, η συνεργασία τους σταμάτησε εκεί και για αρκετά μεγάλο διάστημα δεν είχαν και τις πιο στενές σχέσεις. Είχαν επαφές, αλλά δεν συνεργάζονταν και τόσο πολύ.

Όταν τελείωσε η συνεργασία του Ρούι Τζούνιορ με την ΑΕΛ, ο Αγκολέζος ξεκίνησε και επίσημα την δουλειά του μάνατζερ. Έτσι, υπό αυτή την ιδιότητα ο Πάμπος και ο Ρούι συνεργάζονται ξανά στην ΑΕΛ το περσινό καλοκαίρι.

Ο Κύπριος τεχνικός εμπιστεύεται πάρα πολύ τον Τζούνιορ και γι’ αυτό επέλεξε να πάρει στην ομάδα της Λεμεσού κάποιους παίκτες που του είχε προτείνει ο Αγκολέζος.

Το ίδιο ξεκίνησε να γίνεται και φέτος, με τον Τζούνιορ να προτείνει κάποιους παίκτες και ο Πάμπος να τους εξετάζει. Ωστόσο, ο έμπειρος προπονητής, θέλησε να το κάνει πιο επίσημο και να ξανασμίξουν μαζί, με τον Ρούι να έχει πλέον τον πετυχημένο ρόλο που είχε στην ΑΕΛ το 2011 και 2012.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση