ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τελικά, έχει λεφτά η Ομόνοια»

Έκπληκτος ο Ιμανόλ Ιντιακέθ από την μετεγγραφή του Μπόρχα Εκίθα στην Ομόνοια

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Ο αγώνας στην ΑΕΚ Αρένα μόλις έχει τελειώσει και ο Ιμανόλ Ιντιακέθ περιμένει τον προπονητή της Κορκ Σίτι να ολοκληρώσει τη συνέντευξη Τύπου για να πάρει θέση στο πάνελ για τις δικές του δηλώσεις. Λίγα λεπτά νωρίτερα η Ομόνοια είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Βάσκου αμυντικού, Μπόρχα Εκίθα και δεν θα μπορούσαμε να μην ζητήσουμε από τον – επίσης Βάσκο – τεχνικό της ΑΕΚ να σχολιάσει την μετεγγραφή του συμπατριώτη του.

Πριν προλάβει να μας μεταφέρει με λόγια τις πρώτες του σκέψεις, μας έδειξε την έκπληξή του με το μορφασμό του προσώπου του (έκπληκτο βλέμμα, γουρλωμένα μάτια και... ανοιχτό στόμα). «Σοβαρά; Πήρε η Ομόνοια τον Μπόρχα;», ήταν τα πρώτα του λόγια, για να προσθέσει: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα βοηθήσει πολύ την Ομόνοια».

Αφού ενημερώθηκε ότι στην περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Ουκρανία, με τη φανέλα της Ζίρκα, μας τόνισε πως δεν μπορεί να γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται, δεν παύει όμως να είναι μια πολύ καλή μετεγγραφή ενός ποδοσφαιριστή που έχει δείξει το ταλέντο του και ο οποίος είναι σε πολυ καλή ηλικία.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, σχολιάζοντας γενικότερα τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Πάμπου Χριστοδούλου. «Η Ομόνοια πήρε πολύ καλούς παίκτες. Έκανε πολύ καλές επιλογές και θα είναι πολύ δυνατή», ήταν το επόμενο σύντομο σχόλιο του, για να προσθέσει με μπόλικη δόση χιούμορ: «Τελικά, η Ομόνοια έχει λεφτά!».

Σε ερώτησή μας κατά πόσο πιστεύει ότι η Ομόνοια μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη περίοδο, ο Βάσκος τεχνικός απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: «Ναι. Φτάνει να να κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Αν καταφέρει να κερδίσει τα πρώτα 2-3 παιχνίδια, να πάρει μια δυναμική και να φέρει κοντά τον κόσμο της και να γεμίζει τα γήπεδα, τότε μπορεί να φτάσει ψηλά. Είδατε και σήμερα (αναφερόμενος στον κόσμο της ΑΕΚ), πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ένα γεμάτο γήπεδο, μια όμορφη ατμόσφαιρα και να στηρίζουν σωστά την ομάδα».

«Κόουτς, στην πρώτη αγωνιστική παίζετε με την Ομόνοια στο ΓΣΠ...», υπενθυμίσαμε στον Ιμανόλ Ιντιακέθ, ο οποίος με ένα πλατύ χαμόγελο μας: «ας ξεκινήσει τότε το νικηφόρο σερί πό την δεύτερη αγωνιστική», κι ακολούθως εισήλθε στην αίθουσα Τύπου για τις δηλώσεις του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση