ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φουλάρουν για αμυντικό

«Μεταγραφικός οργασμός» επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στο στρατόπεδο της Ομόνοιας. Οι «πράσινοι» εντείνουν τις διεργασίες τους για το κλείσιμο των τελευταίων εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στο ρόστερ.

O Χέντβιγκες Μαντούρο θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα κυλήσουν ομάδα θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Ο Ολλανδός θα ταξιδέψει στην Πολωνία για να ενσωματωθεί άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα.

Είναι ένας πολυθεσιτής ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στον Πάμπο Χριστοδούλου. Η φυσική του θέση είναι αυτή του ανασταλτικού μέσου όμως μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας. Με την μεταγραφή του Μαντούρο κλείνει με τον καλύτερο τρόπο άλλη μια σημαντική εκκρεμότητα στο ρόστερ της Ομόνοιας.

Πλέον οι «πράσινοι» φουλάρουν για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Θέλουν να κλείσουν και αυτήν την εκκρεμότητα μέσα στην τρέχουσα βδομάδα. Ο Πάμμπος Χριστοδούλου θέλει να έχει στην Πολωνία το συντομότερο δυνατό τον κεντρικό αμυντικό που θα αποκτηθεί.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει ξεχωρίσει 2-3 πολύ καλές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην οπισθοφυλακή της ομάδας του. Εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν μέσα στα επόμενα 24ωρα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση