ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σε αναμονή για απαντήσεις

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Στην Πολωνία βρίσκεται από το πρωί η αποστολή της Ομόνοιας και λίγο πριν το μεσημέρι αναμένεται να αφιχθεί στο προπονητικό κέντρο του Οπαλένιτσα, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος Ιουλίου. Παρά την επιθυμία και την μεγάλη προσπάθεια των προηγούμενων εβδομάδων, δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί ο αρχικός μετεγγραφικός σχεδιασμός, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να τρέχουν για την ολοκλήρωση των επόμενων – πολύ σημαντικών – κινήσεων.

Η πληροφόρηση των προηγούμενων ημερών που ήθελε τον αμυντικό μέσο να είναι προ των πυλών δεν έχει αλλάξει. Ο Πάμπος Χριστοδούλου άναψε το πράσινο φως και η διοίκηση προσπαθεί να πείσει τον εκλεκτό του Κύπριου τεχνικού να ντυθεί στα πράσινα.

Παράλληλα, εντείνονται οι διεργασίες για να ολοκληρωθεί άμεσα η μετεγγραφή ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού ο οποίος θα ενσωματωθεί το συντομότερο με την υπόλοιπη ομάδα στην Πολωνία, ενώ βάσει αρχικού σχεδιασμού θα αποκτηθεί ακόμη ένας. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει καταθέσει πρόταση σε τουλάχιστον έναν στόπερ (δεν αποκλείεται να έχει γίνει κρούση και σε άλλο/ους) και περιμένει απαντήσεις, με την ευχή ότι θα είναι θετική.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση