ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πάει, σχεδόν, συμπληρωμένη

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Η ανακοίνωση για την αποστολή της Ομόνοιας για Πολωνία παράλληλα δείχνει και το πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο προγραμματισμός των «πρασίνων» για τη νέα σεζόν. Έγιναν αρκετές αλλαγές ήδη, αλλά περιμένουμε και κάποιες θέσεις ακόμα να καλυφθούν για να κλείσει το ρόστερ.

Οι «περσινοί»

Από το ρόστερ της Ομόνοιας που είδαμε πέρσι, μόλις τέσσερις ξένοι/κοινοτικοί παίκτες καταλόγου Α’ ταξιδεύουν (Ντάρμπισαϊρ, Μπρέβελντ, Τουρέ, Μαργκάσα), ενώ είναι μαζί και ο Στεφάν Αζίζ που παίρνει θέση στον κατάλογο Β’.

Το κυπριακό υλικό δεν υπέστη ουσιαστικές αλλαγές, μιας και από όσους είχαν ρόλο στην ομάδα πέρσι μόνο ο Ρουσιάς έφυγε και πήγε στην ΑΕΚ ενώ δεν ταξιδεύει και ο Φυλακτού.  Συνολικά 11 Κύπριοι παίκτες συμμετέχουν στην αποστολή.

Οι «νέοι»

Κάποιος Κύπριος που να μην ήταν στο ρόστερ πέρσι δεν έχει αποκτηθεί τουλάχιστον ακόμα. Σε ό,τι αφορά ξένους, υπάρχουν στην αποστολή ο τερματοφύλακας Φελτχούιζεν, το αριστερό μπακ Καντέ, ο χαφ Άλεξ Σοάρες, ο επιτελικός μέσος Κανού, ο εξτρέμ Λεάντρο Γκονζάλες και ο φορ Ράφαελ Λόπες. Αν προσθέσουμε και τους παλιούς πάμε στους 10. Βάλτε στην εξίσωση και τον στόπερ Ουίλιαμ Σοάρες που ανακοινώθηκε και μένουν τα τυπικά, ενώ υπάρχει και η γνωστή περίπτωση του Τζαΐλσον Αραούχο. Δεν ταξιδεύει και ο Κάϊ, που ήταν ο μεγάλος άτυχος της ιστορίας αφού τραυματίστηκε πριν καλά καλά παίξει.

Η σούμα φτάνει στους 12 παίκτες και μένουν τρεις κενές θέσεις. Η μια δεν μπορεί παρά να καλυφθεί από τον αντί-Άρνασον μιας και ο Ουίλιαμ Σοάρες έχει και τη θέση του Κάϊ να καλύψει. Λογικά χρειάζεσαι και άλλον έναν για το κέντρο της άμυνας, ενώ είναι γνωστό πως η Ομόνοια είναι και σε επαφές για ένα κόφτη.

Αν δεν προκύψουν απρόοπτα, όσο είναι ανοικτή η αγορά πάντα υπάρχει τέτοια πιθανότητα, τότε τα δεδομένα του ρόστερ είναι αυτά. Συμπληρωμένο κατά 60%-80%. 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X