ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε επί του τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία: «Όλα εξελίχθηκαν βάση των αρχικών σχεδιασμών χωρίς να παρουσιαστεί οποιοδήποτε απρόοπτο, πέραν από την περίπτωση Κάι που είχε ένα σοβαρό τραυματισμό. Καθημερινά διαπιστώνεται βελτίωση στην ομάδα και σιγά σιγά μπαίνουμε και σε τακτικά κομμάτια. Αύριο η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπου θα γίνει στην Πολωνία και θα πραγματοποιηθούν 4 φιλικά. Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις που θα μας φιλοξενήσουν και θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα. Με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο (1η Αυγούστου) θα υπάρξουν τουλάχιστον ακόμη τρία φιλικά και το πρώτο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα με αντίπαλο από το εξωτερικό».

Για το γεγονός πως είναι μια νέα ομάδα: «Ασφαλώς θα δοθεί έμφαση στην ομοιογένεια και οφείλουμε να διαχειριστούμε σωστά το γεγονός πως είναι μια νέα ομάδα. Θα πρέπει να θυμόμαστε πως τα φιλικά είναι παιχνίδια προετοιμασίας και αφορούν τον προπονητή αλλά και την προσπάθεια για αύξηση της φυσικής κατάστασης».

Για το αν θα προβληθούν τα φιλικά: «Συζητάμε για να προβληθεί κάποιο παιχνίδι διαδικτυακά. Δεν έχουμε κάποια εξέλιξη προς το παρόν όμως θα ενημερώσουμε τον κόσμο όταν έχουμε νέα».

Για το φιλικό με την ΑΕΚ: «Ασφαλώς και θα γίνει το φιλικό με την ΑΕΚ, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μετά τη 2η αγωνιστική».

Για το σχεδιασμό: «Γίνονται κινήσεις για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ώστε να τελειώσει το θέμα αυτό. Εκκρεμούν κάποιες θέσεις και θα πρέπει να κάνουμε ακόμη λίγη υπομονή για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Είναι γεγονός πως θέλαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το ρόστερ, όμως η τεχνική ηγεσία προτίμησε να μην προβεί σε βιαστικές κινήσεις».

Για την υπομονή και την επιμονή στις μεταγραφικές κινήσεις: «Είναι γεγονός πως μείναμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια να αποκτήσουμε τις πρώτες μας επιλογές. Κατάφεραμε να πάρουμε πολλούς από τις πρώτες επιλογές. Αυτή τη στιγμή είμαστε προσηλωμένοι στο να μην υπάρξουν βιαστικές κινήσεις. Είμαστε σε επαφές με συγκεκριμένους παίκτες που θέλει η τεχνική ηγεσία».

Για τον Κάι: «Είναι ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και έχει συμβόλαιο για 2 χρόνια. Έχει ήδη προβεί σε εγχείρηση και θα μείνει τουλάχιστον για 4 μήνες εκτός».

Για την αποχώρηση του Άρνασον: «Υπήρχε ενδιαφέρον από την Αμπερντίν για αρκετό διάστημα. Ο ποδοσφαιριστής ήθελε να αγωνιστεί εκεί και η οικογένεια του ίδιο. Προσπαθήσαμε να μεταπείσουμε τον ποδοσφαιριστή όμως δεν προτιμούσε να πάει στην Σκωτία και έτσι αφού ικανοποιηθήκαμε οικονομικά ο ποδοσφαιριστής έφυγε».

Για τα διαρκείας: «Έχουμε ξεπεράσει τις 4700. Ξέραμε πως ο Ιούλιος θα είναι δύσκολος για τα εισιτήρια διαρκείας. Έχουμε ετοιμάσει μια προσφορά για τον Ιούλη. Όποιος από τους υφιστάμενους κατόχους διαρκείας φέρει κάποιο άλλο για να διαρκείας θα παίρνει τόσο ο ίδιος όσο και το άτομο που θα φέρει κουπόνι 20 ευρώ για αγορά φανέλας. Επί της ευκαιρίες θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την στήριξη. Είδαμε γεμάτες αίθουσες, 3 χιλιάδες στην πρώτη προπόνηση ακόμη 3 χιλιάδες στις Πλάτρες και ένα κλίμα εξαιρετικό».

Για την επιστροφή Ρέικβαρντ: «Εμείς δεν θέλουμε να σχολιάσουμε οποιαδήποτε αντίδραση – θέση άλλης ομάδας για το συγκεκριμένο γεγονός. Για εμάς είναι πισωγύρισμα. Ταχθήκαμε ενάντια στην επιστροφή Ρέικβαρντ και δημόσια αν και γνωρίζουμε πως αυτό, η δημόσια τοποθέτηση θα μας κοστίσει. Η Ομόνοια προσπαθεί χτίζοντας καλές σχέσεις με τις υπόλοιπες ομάδες, να περάσει κάποιες θέσεις που θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο. Ένα χελιδόνι όμως δεν θα φέρει την άνοιξη. Εμείς προσπαθούμε πραγματικά. Είμαστε ανοιχτοί σε εισηγήσεις και προτάσεις. Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια διότι πιστεύουμε πως μας αξίζει ένα πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από αυτό που έχουμε σήμερα».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X