ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι τέσσερις που έγιναν... ένας!

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Δύο βήματα μπροστά και ένα προς τα πίσω. Ο ενθουσιασμός που υπήρχε στις τάξεις της Ομόνοιας για τη μετεγγραφή του Ολλανδού τερματοφύλακα, Πιτ Φελτχούιζεν, καθώς και του Βραζιλιάνου αμυντικού, Γουίλιαμ Σουάρες, μετριάστηκε από το ναυάγιο της μετεγγραφής του Νούρου Σάλεϊ. Τα αποτελέσματα των ιατρικών/εργομετρικών εξετάσεων του διεθνούς Γκανέζου αμυντικού δεν ήταν τα αναμενόμενα, αφού έδειξαν ότι θα χρειαστεί ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να βρεθεί στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας. Κάπως έτσι, ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του βρέθηκαν και πάλι στο ψάξιμο για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Αν δεν είχαν προκύψει τα απρόοπτα με τις περιπτώσεις των Κάι, Νούρου και Άρνασον, αυτή τη στιγμή η Ομόνοια θα είχε τέσσερις στόπερ στο ρόστερ της και η μοναδική σημαντική εκκρεμότητα θα ήταν αυτή του αμυντικού μεσου. Ωστόσο, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, οι «πράσινοι» αναχωρούν τα ξημερώματα για την Πολωνία έχοντας στην αποστολή μόλις έναν –καθαρόαιμο- κεντρικό αμυντικό, τον Σουάρες.

Τεχνική ηγεσία και διοίκηση κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, όχι όμως και με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Πάμπος Χριστοδούλου είχε έτοιμη λίστα με άλλα ονόματα κεντρικών αμυντικών και πρόθεσή του είναι να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις και να κλείσει άμεσα τουλάχιστον ακόμη ένας κεντρικός αμυντικός, για να πραγματοποιήσει και το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Κλείνει ο «κόφτης»
Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του εκλεκτού για τη θέση του κόφτη. Οι επαφές με έναν από τους βασικούς υποψήφιους έχει μπει στην τελική ευθεία και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα προκύψουν ανακοινώσεις τις αμέσως επόμενες μέρες.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση