ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένας + ένας κι άλλοι δύο

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Προς ναυάγιο οδηγείται η μετεγγραφή του Πιτ Φελτχούιζεν στην Ομόνοια, χωρίς να παίρνουμε φυσικά και όρκο ότι αυτή είναι η οριστική κατάληξη του σίριαλ. Η επιθυμία του Πάμπου Χριστοδούλου να εντάξει τον Ολλανδό τερματοφύλακα στο δυναμικό του είναι δεδομένη. Όπως δεδομένο είναι και το γεγονός ότι η βαλίτσα έχει πάει πολύ μακριά και ο Κύπριος τεχνικός δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο προπονητής της Ομόνοιας έχει ανάψει το πράσινο φως για να μπουν στην τελική ευθεία οι επαφές με τους υπόλοιπους υποψήφιους για τη θέση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ σύντομα θα κλείσει αυτό το σημαντικό κεφάλαιο, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος θα είναι τελικά ο εκλεκτός του για τον «άσο» αφού όλο αυτό το διάστημα είχαν αξιολογηθεί και άρεσαν αρκετά ονόματα.

Σε προχωρημένο στάδιο είναι και οι επαφές με τουλάχιστον έναν κεντρικό αμυντικό και σύμφωνα με τις ενδείξεις εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί η μετεγγραφή του.

Εάν δεν προκύψει λοιπόν κάποια απρόοπτη εξέλιξη, πολύ σύντομα θα κλείσουν ακόμα δύο σημαντικές εκκρεμότητες στο ρόστερ (τερματοφύλακας και στόπερ) με τους παίκτες να ενσωματώνονται με την ομάδα πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία.

Αν κυλήσουν όλα βάσει προγράμματος, θα απομένουν ακόμα δύο κινήσεις για να ολοκληρωθεί ο αρχικός μετεγγραφικό σχεδιασμός. Πιο επείγουσα είναι η απόκτηση αμυντικού μέσου ο οποίος θα έχει βασικό ρόλο στην νέα σεζόν, ενώ προσπάθεια είναι να αποκτηθεί ακόμη ένας κεντρικός αμυντικός.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση