ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όσα δεν λέγονται με λόγια...

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Αυτό που εδώ και χρόνια οι διοικούντες απέφευγαν όπως ο διάολος το λιβάνι, το βροντοφώναξε ο κόσμος με συνθήματα στη χθεσινή ανοιχτή προπόνηση στις Πλάτρες. Περίπου τρεις χιλιάδες φίλοι του «τριφυλλιού» φώναξαν για κάτι που στο – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν ήταν αυτονόητο και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσε είδηση: την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Τα λόγια, οι φωνές και τα συνθήματα ήταν κατά κάποιο τρόπο περιττά. Ο κόσμος της Ομόνοιας είχε προλάβει να μιλήσει... χωρίς λόγια. Μίλησε με πράξεις, τόσο στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος», όσο και χθες στο γήπεδο των Πλατρών. Η παρουσία χιλιάδων οπαδών στις προπονήσεις, κάτι που είχε χρόνια να δούμε, έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι κάτι αλλάζει από την πλευρά τους και αναμένει (απαιτεί καλύτερα) να αλλάξει ριζικά και η παρουσία αλλά και οι στόχοι της ομάδας τους.

Οι απαιτήσεις φέτος ανεβαίνουν κατακόρυφα και κανείς δεν θα συμβιβαστεί με την μετριότητα των προηγούμενων χρόνων. Το μήνυμα αντεπίθεσης και για άλμα κορυφής είχαν στείλει διοίκηση και τεχνική ηγεσία, με την ειδοποιό διαφορά ότι ήταν προσεχτικοί στο τι έλεγαν και πως το έλεγαν. Ακόμα και στη πρόσφατη του συνέντευξη (περίπου δύο χιλιάδων λέξεων!) ο πρόεδρος της Ομόνοιας μίλησε για το στόχο της δημιουργίας μιας ισχυρής ομάδας που θα αναγκάσει τον κόσμο να γεμίζει τα γήπεδα. Όχι για τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Διοίκηση και προπονητής είχαν ανεβάσει τον πήχη ως ένα σημείο και ο κόσμος, με την εντυπωσιακή τους παρουσία στις παρουσίας και τα συνθήματα του, τον ανέβασε εκεί που επιβάλλει το όνομα και η ιστορία του συλλόγου. Το αν η Ομόνοια θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες του κόσμου της, είναι κάτι που θα αρχίσει να φαίνεται στις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X