ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τελειώνει το σίριαλ

Το πιο μεγάλο θέμα για την Ομόνοια αυτό το καλοκαίρι ήταν αυτό του τερματοφύλακα που θα έρθει στην ομάδα και θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Τα δεδομένα άλλαζαν καθημερινά για τους «πράσινους», με αποτέλεσμα να μην έχει κλείσει η θέση αυτή.

Τα σημερινά δεδομένα λένε ότι ο Πιτ Φελτχούιζεν είναι το ακλόνητο φαβορί, καθώς έχει γίνει ανατροπή και δεν αποκλείεται σήμερα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 30χρονου Ολλανδού, με την κάθοδο του στην Κύπρο.

Ο Φελτχούιζεν είναι εξ αρχής στην κορυφή της λίστας, ωστόσο είχε ψηλές οικονομικές απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να μην προχώρησε η περίπτωση του. Από την στιγμή όμως, που αναμένεται στην Κύπρο ο Ολλανδός φαίνεται να έχει ρίξει τις απαιτήσεις του.

Να σημειώσουμε ότι την περσινή χρονιά ο Φελτχούιζεν φόρεσε τη φανέλα της Μακάμπι Χάιφα, έχοντας καταγράψει 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Πριν τη μετεγγραφή του στο Ισραήλ, ο Φελτχούιζεν έκανε σπουδαία καριέρα στην Φίτεσε, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και αγωνίστηκε για συνολικά δέκα χρόνια (2006-16), με εξαίρεση τη σεζόν 2010–11 όταν πήρε μετεγγραφή για την Χέρκουλες.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση