ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχει ακόμη επεισόδια στον «άσσο»

Σε σίριαλ εξελίσσεται το θέμα του τερματοφύλακα στην Ομόνοια. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει ένα πορτιέρο που θα κάνει τη διαφορά και μαζί με τους Παναγή και Χριστοδούλου θα είναι η τριάδα κάτω από τα γκολπόστ. Βέβαια η επιλογή τερματοφύλακα δεν είναι απλή. Είναι μια δύσκολη θέση και κάθε μεγάλη ομάδα κτίζεται από τον τερματοφύλακα της.

Έτσι ο Πάμπος Χριστοδούλου ψάχνει πορτιέρο από το πάνω ράφι. Ένα «άσσο» που θα είναι ο φύλακας άγγελος της ομάδας. Το θέμα με τον Βέλγο Λόγκαν Μπέιλι δεν έχει τελειώσει οριστικά, μιας και η πρόταση υπάρχει, όμως ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν και άλλου.

Στη λίστα πάντως με τους πιθανούς τερματοφύλακες της Ομόνοιας είναι και ο Νταμίρ Κάχριμαν ο οποίος αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ παράλληλα υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις από τη Λατινική Αμερική που εξετάζονται. Το θέμα του τερματοφύλακα μπορεί να τελειώσει από στιγμή σε στιγμή, μπορεί όμως και να κρατήσει αρκετό καιρό ακόμη. Όπως είπαμε ο Πάμπος Χριστοδούλου δίνει έμφαση στον «άσσο» καθώς θεωρεί πως ένας καλός τερματοφύλακας είναι η βάση για μια καλή ομάδα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X