ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Για μια ισχυρή Ομόνοια»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου. Εκεί αναφέρθηκε στην χθεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας, στην χθεσινή λαοθάλασσα στο "Ηλίας Πούλλος", τα νέα αποκτήματα και τον στόχο για τα διαρκείας.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Ονησίφορο Σταύρου και Γιώργο Παττίχη:

Για την χθεσινή πρώτη προπόνηση:  Κάναμε το ξεκίνημα που θέλαμε, με δυναμική, μαζική παρουσία στην πρώτη προπόνηση, όπως αρμόζει στο εκτόπισμα της Ομόνοιας. Μια παρουσία που έστειλε μηνύματα αποφασιστικότητας και αυτοπεποίθησης για μια ισχυρή Ομόνοια. Η χτεσινή ημέρα θύμισε άλλες εποχές, πολύ όμορφες για την Ομόνοιακαι με ευχάριστες αναμνήσεις. Επί της ευκαιρίας, θέλουμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες στον κόσμο της ομάδας για την χθεσινή όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Από τη λήξη του περασμένου πρωταθλήματος, όχι μόνο δεν σταματήσαμε ούτε και μια μέρα να δουλεύουμε, αλλά εντατικοποιήσαμε τις προσπάθειες και τις ενέργειές μας, με πείσμα και επιμονή, για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ενόψει της νέας σεζόν. Η διοίκηση πήγε κοντά στον κόσμο για να τον ακούσει και να συζητήσει μαζί του. Πέραν της δημοσιογραφικής διάσκεψης, έγιναν ανοικτές συγκεντρώσεις σε όλες τις επαρχίες - εκκρεμεί στην Κακοπετρια - από τις οποίες, μέσα από διάλογο, προέκυψαν μόνο θετικά και ευεργετικά στοιχεία για την Ομόνοια.

Ασφαλώς, η παρουσία του Πάμπου Χριστοδούλου και των συνεργατών του στην τεχνική ηγεσία, αποτελεί έναν από τους βασικότερους λόγους που συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του θετικού κλίματος. Είναι ευλογία για την Ομόνοιανα ξεκινά τη σεζόν με τον κόσμο να πιστεύει σε αυτό που πάει να δημιουργηθεί. Συνήθως, όταν ο κόσμος της Ομόνοιας πεισθεί ότι η ομάδα του βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση, οι επιτυχίες έρχονται. Παράλληλα, η χτεσινή παρουσία του κόσμου είναι και μεγάλη ευθύνη και υποχρέωση για όλους μας, για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και των απαιτήσεων του κόσμου. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Υπάρχει αποφασιστικότητα για μια ισχυρή Ομόνοια, μια Ομόνοια περήφανη και πρωταγωνίστρια, που θα γεμίζει τα γήπεδα, όπως έκανε πάντοτε. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Ομόνοιας για τη συγκλονιστική ανταπόκριση στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας. έχουμε ήδη ξεπεράσει το περσινό νούμερο και πλέον βάζουμε πλώρη για τον τελικό μας στόχο των 7000 εισιτηρίων διαρκείας. Έχουμε ενάμιση μήνα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Για τα νέα αποκτήματα: «Καθρέφτης είναι το γήπεδο. Απαιτείται σκληρή δουλειά και προσπάθεια από όλους. Οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί ανεβάζουν το επίπεδο και την ποιότητα της ομάδας. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Από την στιγμή που ενδιαφέρονταν γι’ αυτούς τους παίκτες και άλλοι σημαντικοί σύλλογοι, καταβλήθηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να αποκτηθούν.  Αυτή η βδομάδα είναι καθοριστική όσον αφορά την προσπάθεια που κάνουμε για να ολοκληρώσουμε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ  και αισιοδοξούμε κάποιες επαφές να καρποφορήσουν, ώστε να προχωρήσουμε σύντομα σε επίσημες ανακοινώσεις.»

Για το θέμα τερματοφύλακα: «Το σημαντικό είναι να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που είναι σε προχωρημένο στάδιο. Προσπαθούμε να ενισχυθούμε με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Δεν θέλουμε να κάνουμε οποιαδήποτε σχόλιο για τις μεταγραφικές αναζητήσεις της ομάδας. Το συμφέρον της ομάδας μας αναγκάζει να μην κάνουμε σχόλια.»

Για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας: «Είναι πολύ ριψοκίνδυνο να προβαίνεις σε χρονοδιάγραμματα. Είναι όλα σχετικά. Στόχος είναι να πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε.»

Για την ανοικτή προπόνηση της ομάδας στις Πλάτρες: «Την Κυριακή 9 Ιουλίου θα γίνει ανοικτή προπόνηση στις Πλάτρες. Είναι κάτι που το ήθελαν οι οπαδοί μας.»

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση