ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κλείνει θετικά του Μπέιλι

Εφραίμ Γεωργίου

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει το θέμα του τερματοφύλακα στην Ομόνοια. Ο Πάμπος Χριστοδούλου ψάχνει εδώ και καιρό ένα τερματοφύλακα και η ονοματολογία που παρέλασε ήταν μεγάλη. Τελικά όλα δείχνουν πως ο Βέλγος Λόγκαν Μπέιλι θα είναι ο νέος πορτιέρο της Ομόνοιας.

Ο Βέλγος την τελευταία διετία άνηκε στην Σέλτικ με την οποία όμως μέτρησε 3 συμμετοχές. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα μιας και η Σέλτικ είναι μια μεγάλη ομάδα και το γεγονός πως άνηκε στο ρόστερ της για δυο χρόνια δείχνουν την αξία του. Μάλιστα ο Μπέιλι πέρασε από την Γκένκ αλλά και την Μπορούσια Μένχενγκλάντμπαχ κάτι που επίσης λέει πολλά.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει πάντως ξεχωρίσει τον Βέλγο πορτιέρο και οι επαφές είναι προχωρημένες. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως το φλερτ Ομόνοιας – Μπέιλι είναι πολύ κοντά σε γάμο, μιας και οι τελικές διαπραγματεύσεις γίνονται αυτές τις μέρες. Ίσως και σήμερα υπάρξει θετική κατάληξη στο όλο θέμα.

Έτσι αν ο Λόγκαν Μπέιλι βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Ομόνοια, ο Πάμπος Χριστοδούλου θα κλείσει ακόμη ένα σημαντικό κεφάλαιο του προγραμματισμού. Πέραν όμως του Βέλγου τερματοφύλακα υπάρχουν ακόμη κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σε άλλες θέσεις με τους οποίους γίνονται επαφές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X