ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κλείνει θετικά του Μπέιλι

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει το θέμα του τερματοφύλακα στην Ομόνοια. Ο Πάμπος Χριστοδούλου ψάχνει εδώ και καιρό ένα τερματοφύλακα και η ονοματολογία που παρέλασε ήταν μεγάλη. Τελικά όλα δείχνουν πως ο Βέλγος Λόγκαν Μπέιλι θα είναι ο νέος πορτιέρο της Ομόνοιας.

Ο Βέλγος την τελευταία διετία άνηκε στην Σέλτικ με την οποία όμως μέτρησε 3 συμμετοχές. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα μιας και η Σέλτικ είναι μια μεγάλη ομάδα και το γεγονός πως άνηκε στο ρόστερ της για δυο χρόνια δείχνουν την αξία του. Μάλιστα ο Μπέιλι πέρασε από την Γκένκ αλλά και την Μπορούσια Μένχενγκλάντμπαχ κάτι που επίσης λέει πολλά.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει πάντως ξεχωρίσει τον Βέλγο πορτιέρο και οι επαφές είναι προχωρημένες. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως το φλερτ Ομόνοιας – Μπέιλι είναι πολύ κοντά σε γάμο, μιας και οι τελικές διαπραγματεύσεις γίνονται αυτές τις μέρες. Ίσως και σήμερα υπάρξει θετική κατάληξη στο όλο θέμα.

Έτσι αν ο Λόγκαν Μπέιλι βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Ομόνοια, ο Πάμπος Χριστοδούλου θα κλείσει ακόμη ένα σημαντικό κεφάλαιο του προγραμματισμού. Πέραν όμως του Βέλγου τερματοφύλακα υπάρχουν ακόμη κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σε άλλες θέσεις με τους οποίους γίνονται επαφές.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X