ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ματιές» σε Κούσουλο

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Και αφού λοιπόν ο Κάι τραυματίστηκε πριν καλά, καλά ξεκινήσει η προετοιμασία της Ομόνοιας, ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι υποχρεωμένος να ρήξει αλλού ματιές. Μάλιστα ο Κύπριος τεχνικός κοιτάζει περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που μπορούν να εγγραφούν στον κατάλογο Β’.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Γιάννης Κούσουλος. Ο 21χρονος αμυντικός της Νέας Σαλαμίνας αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση την οποία εξετάζει ο Πάμπος Χριστοδούλου. Από το 2013 ο Κούσουλος αγωνίζεται με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και μετρά 88 συμμετοχές με δυο τέρματα. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που απασχόλησε αρκετές μεγάλες ομάδες τον τελευταίο καιρό.

Και όχι άδικα μιας και μόλις στα 21 του δείχνει πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Μάλιστα ο Κούσουλος βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική της Ομόνοιας, μιας και οι «Πράσινοι» μπορούν να του προσφέρουν κάτι που δεν μπορούν άλλες μεγάλες ομάδες, και αυτό είναι ο χρόνος συμμετοχής. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός αμυντικός μετρά δυο γεμάτες σεζόν στην Σαλαμίνα με 28 και 31 συμμετοχές, ενώ η βελτίωση του στο αγωνιστικό κομμάτι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Πάντως ο Πάμπος Χριστοδούλου βλέπει θετικά την περίπτωση Κούσουλου και αν ο ίδιος ανάψει το «πράσινο» φως, τότε σύντομα το φλερτ Κούσουλος Ομόνοια θα εξελιχθεί σε γάμο.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση